Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Ευρωπαϊκό Ντεμπούτο της Ford για τα Mustang, EcoSport, Ranger Black Edition,Tourneo Custom

Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017 - 10:50

-a Μέγεθος κειμένου +A

Τα Νέα Μοντέλα που θα έχει η Ford στο περίπτερο  Hall 9, Messe Frankfurt

 

Το Ευρωπαϊκό εκθεσιακό ντεμπούτο τους θα κάνουν τα μοντέλα Mustang, EcoSport, Tourneo Custom και Ranger Black Edition στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 ( περίπτερο της Ford στο Hall 9, Messe Frankfurt). Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται η ολοκληρωμένη γκάμα του Ford Fiesta και Ford GT ’67 Heritage.

Οι επισκέπτες θα δουν σε πρώτη εμφάνιση την  έκδοση περιορισμένης παραγωγής Ranger Black Edition  και φυσικά το εξελιγμένο και  πιο ευέλικτο, πολυτελές Tourneo Custom οκτώ/εννέα θέσεων.

Η ολοκληρωμένη γκάμα του νέου Ford Fiesta  των Fiesta Active crossover και Fiesta ST θα εκτίθενται δίπλα στην αποκλειστική, επετειακή έκδοση Ford GT ’67 Heritage, βαμμένη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα με λευκές ρίγες, προς τιμήν του αγωνιστικού GT40 Mark IV που κέρδισε στο 1967 Le Mans.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ο Steven Armstrong, group vice president & president, Ford Motor Company, Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής, θα απευθύνει χαιρετιστήρια ομιλία με το όραμα της Ford για το μέλλον της μετακίνησης.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: