Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Ετοιμαστείτε! Το Σάββατο έρχεται το τέλος του κόσμου!

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 - 18:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με μια θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό και ονομάζεται «Revelation 12 Sign», το τέλος του κόσμου είναι κοντά, πολύ κοντά και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο!

Μάλιστα, στις 23 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την τιμή να δούμε την Αποκάλυψη, που βάσει προφητείας των οπαδών της συγκεκριμένης θεωρίας, θα την φέρει η εμφάνιση μιας ηλιόλουστης γυναίκας, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της!

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται υπάρχουν άτομα που παρά το φιάσκο με το 2012 και το ημερολόγιο των Μάγια – που υποτίθεται είχε υποδείξει την καταστροφή των πάντων – πιστεύουν ακόμα σε σημάδια που είναι καλά κρυμμένα στη φύση ή στα αστρονομικά γεγονότα που πρόκειται να συμβούν και αποτελούν προειδοποίηση για το ανθρώπινο γένος.

Έτσι, βασιζόμενοι στο κεφάλαιο της Ανάληψης στο Βιβλίο της Αποκάλυψης, θεωρούν ότι εκείνη την ημέρα θα εκπληρωθεί η υποτιθέμενη προφητεία, αφού τότε θα γίνει μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.

Για αυτούς, δεν είναι ένα συνηθισμένο γεγονός, καθώς στον αστερισμό της Παρθένου έχουν εντοπίσει την γυναίκα που περιγράφεται. Όσο για τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ, είναι προφανές! Ο λέοντας θα είναι φυσικά το στέμμα με τα αστέρια, και το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της, ο ήλιος που ισχυρίζονται ότι θα περάσει κάτω από τον αστερισμό, είναι απλό! Βεβαίως, δεν λείπει από το όλο μείγμα, το κρίσιμο συστατικό του Αντίχριστου, που τον περιμένουν να εμφανιστεί από το πουθενά και με το διάβα του να καταστρέψει τα πάντα!

Πρωτοστάτης των συνομωσιολόγων είναι ο Γουίλιαμ Τάμπλεϊ, «εξέχων» προσωπικότητα στην πλατφόρμα του Youtube, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που το 2011 ξεκίνησε τις συζητήσεις με βίντεο του αναφορικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.

Μπορεί πάντως να επικαλούνται τη Βίβλο για την επερχόμενη Αποκάλυψη, ωστόσο η ευρύτερη χριστιανική κοινότητα τους έχει γυρίσει επιδεικτικά την «πλάτη», καθώς πολλά από τα στοιχεία της θεωρίας τους δεν αναγράφονται πουθενά στο Ιερό βιβλίο.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: