Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

«Έρχεται το Grexit αν δεν σοβαρευτούν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου»

Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 - 21:32

-a Μέγεθος κειμένου +A

«Αν δεν υπάρξουν δεσμεύσεις από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα θα διακοπεί οριστικά», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτισμού Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο. κ. Βασιλειάδης, που χαρακτήρισε «σάπιο» το σύστημα δομής της ΕΠΟ ζήτησε: Αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα και του καθεστώτος αδειοδότησης των ομάδων, όπου θα υπάρχει η πρόβλεψη ότι ομάδα υπότροπη για επεισόδια θα υποβιβάζεται. Επίσης ότι «από την πόρτα του γηπέδου και μέσα υπεύθυνες θα είναι οι ΠΑΕ».

«Πρώτη φορά η απειλή για Grexit προέρχεται από συμπεριφορές ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Εάν δεν σοβαρευθούν οι φορείς του ποδοσφαίρου είμαστε πολύ κοντά στο Grexit» τόνισε ο υφυπουργός επισημαίνοντας πως «Δεν μάσησε τα λόγια της η ΦΙΦΑ. Έως εδώ, δεν πάει άλλο».

Απέφυγε, πάντως, να κρίνει τη συγνώμη Σαββίδη σημειώνοντας ότι «θα την κρίνουν οι δικαστές». Αρνήθηκε, τέλος, ότι η κυβέρνηση έχει επιλεκτική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη σημειώνοντας πως «Δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ  όταν ο κ. Σαββίδης πήρε την ελληνική Ιθαγένεια και όταν αγόραζε τον ΠΑΟΚ και την ΣΕΚΑΠ».

Πηγή: Ant1Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: