Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Απρ 2021
Media

Έρχεται ο Ομπάμα – Προβληματίζουν οι εξαγγελίες Τράμπ για μετανάστες

 
taneai
Οι διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς για την αξιολόγηση, τα μέτρα που ζητούν οι εκπρόσωποι των δανειστών, καθώς  και η επίσκεψη Ομπάμα  στη χώρα μας κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι η αύξηση της φορολογίας για εισοδήματα από ενοίκια , οι αλλαγές στα όρια ηλικίας τις εισφορές και τις συντάξεις των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ, το νομοσχέδιο που καταργεί κάθε είδους διακρίσεις, οι αποκαλύψεις για την εισδοχή τζιχαντιστών στην χώρα μας με προκάλυμμα τους πρόσφυγες, οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατίας με την εμφάνιση Καραμανλή στη Λαμία και τις δηλώσεις Σαμαρά, οι αποκαλύψεις των Wikileaks για χρηματοδότηση των διαδηλώσεων κατά Τραμπ, οι δηλώσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ για τους μετανάστες, ο σεισμός στη Ν. Ζηλανδία, οι έρευνες για την εξαφάνιση μεγάλων ποσοτήτων καπνικών προϊόντων από  αποθήκη θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας καθώς και η ισοπαλία της εθνικής ομάδας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ζητούν φόρο και από τα φτωχαδάκια – Οι θεσμοί θεωρούν ότι 3.000.000 «μη έχοντες» κρύβουν (!!!) τα… εισοδήματά τους  – Γονατίζει η μεσαία τάξη! Χαράτσια 6 δις ευρώ θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του 2016 – «Κλειδώνουν» τα προαπαιτούμενα του ΔΝΤ για μείωση συντάξεων και «κόκκινα» δάνεια.
ΕΘΝΟΣ : Όλοι ίσοι με αυστηρές ποινές – Νόμος – φωτιά καταργεί τις διακρίσεις – Απειλούνται με φυλάκιση έως και τρία χρόνια και βαριά χρηματικά πρόστιμα όσοι κάνουν διάκριση φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, οικογενειακής κατάστασης, ασθένειας. Πλήρης εξομοίωσης του συμφώνου συμβίωσης με τον γάμο.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Πορτοκαλί επανάσταση» κατά του Τραμπ οργανώνει ο Σόρος! – Κλάμα του Τσίπρα για την εκλογή Τραμπ και θρήνος στο Μέγαρο Μαξίμου – Το τηλεγράφημα «μαχαίρι»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  7 ανατροπές για επαγγελματίες και «μπλοκάκια» – Τι αλλάζει σε όρια ηλικίας, εισφορές και συντάξεις για 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους – Οδηγός ΟΑΕΕ – Και νέο χαράτσι: Σχέδιο του υπ. Εργασίας για προκαταβολή εισφορών κατά το πρότυπο της φορολογικής παρακράτησης.
ΕΣΤΙΑ : Υποδεχόμενοι τον Μπάρακ Ομπάμα – Πρελούδιο νέας σχέσεως Ελλάδος – ΗΠΑ .
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Καπνός έγιναν 40 εκατομμύρια € – Τόνοι καπνικών προϊόντων χάθηκαν από αποθήκη θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας – Τεράστιες ευθύνες βαραίνουν τη Διοίκηση – Κρίσιμη συνεδρίαση του ΤΧΣ για τον Λ. Φραγκιαδάκη .
ΤΑ ΝΕΑ  : Περιμένοντας τον Ομπάμα – Η κυβέρνηση ελπίζει ακόμη σε ουσιαστικά οφέλη αλλά η αβεβαιότητα μετά την εκλογή Τραμπ παραμένει.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Hλεκτρονικό «μάτι» για  τα ληξιπρόθεσμα- ΓΓΔΕ: Υπό Ψηφιακή  παρακολούθηση όσοι δεν πληρώνουν τα  χρέη τους προς  το Δημόσιο.

Related posts