Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

«Εράνους» για τα μοναστήρια πραγματοποιούν επιτήδειοι

Κυριακή, 20 Αύγουστος 2017 - 14:06

-a Μέγεθος κειμένου +A

Χωρίς τις ευλογίες της Αρχιεπισκοπής ,επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να προβούν σε εράνους ,για ν αποκαταστήσουν τις ζημιές  στα μοναστήρια που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές !

 

 

Τα περιστατικά που αναφέρθηκαν και στους κύκλους της  Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μιλούν για «αυτοσχέδιους» εράνους που στήθηκαν λόγω της επικαιρότητας των πυρκαγιών .

Διάφοροι επιτήδειοι εμφανίζονται ως δήθεν  εξουσιοδοτημένα πρόσωπα από τον Αρχιεπίσκοπο ή από άλλες  Υπηρεσίες της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι δράστες  πιθανώς με ψεύτικα στοιχεία , προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για την αποκατάσταση ζημιών στις   Ιερές  Μονές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές ή ευρίσκονται σε πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές».

Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ενημέρωσε ι ότι ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ούτε κανείς έχει δώσει εξουσιοδότηση για να γίνει έρανος!

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και ο Μακαριώτατος ουδένα έχουν εξουσιοδοτήσει για τη συγκέντρωση χρημάτων «για την αποκατάσταση των ζημιών σε Ιερές Μονές», πολλώ δε μάλλον ουδεμία υπηρεσία της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία», διευκρινίζει η Αρχιεπισκοπή Αθηνών σχετικά με επιτήδειους που δήθεν συγκεντρώνουν χρήματα για πληγείσες μονές.

Παράλληλα επισημαίνει  σε όσους γίνουν δέκτες ανάλογων επικοινωνιών, κατά τις οποίες μπορεί να τους ζητηθούν  και τα στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών, να απευθύνονται άμεσα στις Υπηρεσίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και να αναφέρουν τα σχετικά περιστατικά στις αρμόδιες τοπικές αστυνομικές Αρχές.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕΜοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: