Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Οκτ 2021
Media

Επώδυνες δεσμεύσεις και εποπτεία θεσμών για την επόμενη τετραετία

Οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνει η χώρα μας,  στη μεταμνημονιακή περίοδο, έως το 2022, η συμφωνία με τους θεσμούς, καθώς και οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων των αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι κυβερνητικοί σχεδιασμού στο πολιτικό πεδίο και οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, η στήριξη του πρωθυπουργού στον Γ. Μπουτάρη καθώς και τα νεότερα από τις έρευνες για τους δράστες της επίθεσης εναντίον του,  οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και οι τουρκικές αντιδράσεις για τους «οκτώ», οι συνομιλίες για το Σκοπιανό, οι εσωκομματικές εξελίξεις σε Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής, οι δηλώσεις Κοντονή για τον Ρουβίκωνα, οι απώλειες στις συντάξεις και τα προβλήματα με τη διαδοχική ασφάλιση, η χαμηλή θέση της χώρας μας στην ανταγωνιστικότητα, καθώς και η ακύρωση της συνάντησης Τραμπ – Κιμ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Όμηροι 18.000 δικαιούχοι διαδοχικής ασφάλισης – Περιμένουν (μάταια) εδώ και δύο χρόνια να βγουν στη σύνταξη. Μπάχαλο στον ΕΦΚΑ – Μόλις 52 υπάλληλοι προσπαθούν να διαχειριστούν 284.597 εκκρεμείς υποθέσεις και αιτήματα – Και μέγα θράσος για τις περικοπές στις συντάξεις: «Τις κόβουμε γιατί ήταν… μεγάλες».

ΕΘΝΟΣ : Οι δεσμεύσεις για έξοδο από το μνημόνιο – Τι περιλαμβάνει η τελική συμφωνία κυβέρνησης – θεσμών .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Ψυχρολουσία για Μαξίμου – Οι Βρυξέλλες επικαιροποίησαν το Μνημόνιο με όλα τα επώδυνα μέτρα – Στο Eurogroup ΔΝΤ – Βερολίνο συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το χρέος .

Η ΑΥΓΗ : Στήριξη στον Γ. Μπουτάρη – Ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Και εν ενεργεία αστυνομικός ανάμεσα στους τραμπούκους – Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις δράστες της φασιστικής επίθεσης .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (Σαββατοκύριακο) :  Γραφείο συνοικεσίων «Η ωραία κάλπη» – Πυρετός διεργασιών στον ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές σε δήμους και περιφέρειες – Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι .

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Μετα- μνημόνιο έως το 2022 – Επώδυνες δεσμεύσεις και εποπτεία θεσμών για την επόμενη τετραετία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Να συζητηθεί τώρα η πρόταση νόμου των Συνδικάτων για τις Συλλογικές Συμβάσεις –Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή – Από τον Οκτώβρη του 2016 η κυβέρνηση αρνείται να τη φέρει για συζήτηση στη Βουλή, την ώρα που παραμυθιάζει τους εργαζόμενους για επαναφορά των ΣΣ και υπόσχεται αύξηση του κατώτερου μισθού!

Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο : Ο λογαριασμός για συντάξεις, μισθούς, προσλήψεις, αφορολόγητο – Νέο σκληρό Μνημόνιο έως το 2022 – Με αναλυτικά παραδείγματα για το πόσα θα χάσουμε… μια μέρα μετά τις θριαμβολογίες Τσίπρα για έξοδο από τα Μνημόνια.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Κούρσα εκλογών σε ναρκοπέδιο – με λάσπη και χυδαιότητες στην πορεία εξόδου – Στενεύουν τα περιθώρια ελιγμών για τον Τσίπρα καθώς κατέρρευσαν όλες οι εναλλακτικές και απεργάζεται σενάρια πολιτικής ανωμαλίας για να μειώσει το μέγεθος της επερχόμενης συντριπτικής ήττας .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Οψιόν» για μέτρα μετά το μνημόνιο, σε περίπτωση που δεν επιτυγχάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι από την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ::  Το Μαξίμου παραγγέλνει ψηφοδέλτια – Αρχίζουν μυστικά προετοιμασίες για κάλπες.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Το όργιο διαφθοράς στην υγεία – Αποκαλύψεις-σοκ

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ: Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑϊκού παρακράτους – Ο «επώνυμος» Ρουβίκωνας και τα γνωστά-άγνωστα τάγματα εφόδου – Ο διαχωρισμός της βίας σε καλή και κακή είναι θρασύτατη κυβερνητική προσπάθεια για να ενοχοποιήσει την αντιπολίτευση.

Related posts