Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Δεκ 2023
Ελλάδα

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε αστυνομικός από διακινητή λαθρομεταναστών

 

 

 

 

 

 

 

Διακινητής λαθρομεταναστών, επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό, στη διάρκεια συμπλοκής που σημειώθηκε στην Κορνοφωλιά Έβρου. 

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, εντόπισαν δύο νεαρούς Ιρακινούς δουλέμπορους, ηλικίας 20 και 19 ετών, την ώρα που μετέφεραν στο ελληνικό έδαφος, με πλαστική βάρκα, λαθρομετανάστες από την Τουρκία.

Ο 20χρονος αλλοδαπός κατηγορείται ότι στη διάρκεια καταδίωξης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, χτύπησε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά τον αστυνομικό, ο οποίος διακομίστηκε σε κέντρο υγείας της περιοχής. Οι δύο Ιρακινοί συνελήφθησαν μαζί με έναν Πακιστανό λαθρομετανάστη, στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε ένα πλαστό διαβατήριο του Ιράκ, ενώ κατασχέθηκαν η πλαστική βάρκα, 620 λίρες Τουρκίας και 40 δολάρια ΗΠΑ.

Related posts