Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Ιούλ 2022
Media

Επιτέλους. Πράσινο φώς για να “ανοίξουν” οι λογαριασμοί  του Σημίτη

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» που παρουσιάζει έγγραφο της Αρχής κατά του ξεπλύματος χρήματος, ανοίγουν τους λογαριασμούς του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, συνεργατών και συγγενικών του προσώπων.

Η αναλυτική επισκόπηση  των εφημερίδων

Η συμφωνία της κυβέρνησης,  με την Κομισιόν,  για τα θετικά μέτρα για το 2019, το κοινωνικό μέρισμα που θα διανεμηθεί στους πολίτες, η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών για τις συντάξεις, οι έρευνες για την τοποθέτηση βόμβας έξω από την οικία του εισαγγελέα Ντογιάκου,  καθώς και οι αποκαλύψεις του πρώην διευθύνοντος  συμβούλου της ΔΕΠΑ για τα χρέη της εταιρείας του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι αντιδράσεις αστυνομικών για τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών εναντίον τους, η αναμέτρηση αρχηγών,  σήμερα στη Βουλή,  για τη συνταγματική αναθεώρηση,  η συμμετοχή του πρωθυπουργού στη Σύνοδο του Παλέρμο και οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα στο Δήμο Αθηναίων, η ένταξη Πανούτσου και Τατσόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ,  η αποκάλυψη για το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, οι νέες προκλήσεις  Ερντογάν για την Ανατολική Μεσόγειο, το νέο προνοιακό πρόγραμμα για τη χρηματοδότηση ενοικίων ή δανείων, η κόντρα  Τραμπ με ευρωπαίους ηγέτες, και η ομιλία της Α. Μέρκελ στο Ευρωκοινοβούλιο,  η συμφωνία Βρετανίας – Ε.Ε. για το Brexit, η κορύφωση της διαμάχης Ιταλίας – Κομισιόν για τον προϋπολογισμό, καθώς  και το άσυλο που προσέφερε η Ουγγαρία στον πρώην πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ,  Ν. Γκρούεφσκι που διώκεται στην χώρα του.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Πήδημα στο κενό με Τατσόπουλο-Καλά μυαλό δεν έχουν;-Αυτοκτονικές τάσεις στη ΝΔ! Κατεβάζουν υποψήφιο τον μέγα υβριστή-Τρικυμία και στο Μαξίμου: Φήμες για στήριξη Γιάννας ή Αλβέρτη στην Αθήνα.

ΕΘΝΟΣ : Το κρυφό επίδομα για τα στεγαστικά α΄ κατοικίας – Αποκάλυψη – 70 έως 210 ευρώ τον μήνα για πάνω από 300.000 νοικοκυριά – Νέο προνοιακό πρόγραμμα από τον Ιανουάριο για τη χρηματοδότηση ενοικίων ή δανείων – Τα κριτήρια θα είναι κοινά για όλους, εισοδηματικά και περιουσιακά – Είναι ένα από τα «αντίμετρα» του 2017 – Τι ποσά προβλέπονται για μονοπρόσωπα νοικοκυριά, μονογονεϊκές οικογένειες και οι προσαυξήσεις για κάθε ανήλικο ή ενήλικο τέκνο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Τα αναδρομικά που δίνουν οι δικαστικές αποφάσεις – Αποκλειστικό – Ποια ποσά επιδικάζουν για επιστροφή από κύριες, επικουρικές και δώρα.

Η ΑΥΓΗ : Πράξη πρώτη Μειώνονται οι εισφορές  – Από τη ΔΕΘ, νόμος στη Βουλή – Ελαφρύνσεις έως 4.690 ευρώ τον χρόνο για 250.000 ελέυθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες – Στα 117,2 ευρώ τον μήνα η ελάχιστη καταβολή για την κύρια σύνταξη.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Κοινωνικό μέρισμα έως 1,5 δις – Αυξημένα επιδόματα και παροχές – Το υψηλό πλεόνασμα 4,5% του ΑΕΠ για το 2018 εξασφάλισε τα ποσά που επιστρέφονται στους πολίτες.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Στα άκρα ο Τραμπ με Μέρκελ και Μακρόν – Επιτέθηκε στον Γάλλο πρόεδρο .

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ομοσπονδίες-Εργατικά Κέντρα-Συνδικάτα: Στη μάχη για Συλλογικές Συμβάσεις και κατάργηση αντεργατικών νόμων-Αυξήσεις σε μισθούς-συντάξεις-Συλλογικές συμβάσεις –Κανείς κάτω από 751 ευρώ

Τα ΝΕΑ : Ήξεραν 4 υπουργοί για τον Λαυρεντιάδη – Τι καταγγέλλει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος για τα χρέη της εταιρείας του επιχειρηματία – Υποστήριξε ότι παρά τα χρέη των €90 εκατ. που δεν πληρώθηκαν ποτέ «δέχθηκα κυβερνητικό παρεμβατισμό να μην κόψει η ΔΕΠΑ την παροχή του φυσικού αερίου στο εργοστάσιο της Καβάλας» – Τονίζει ότι «έγιναν διυπουργικές συναντήσεις για το θέμα των χρεών της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων» – Καταγγέλλει ότι «χάλασα μαγιονέζες, με έφαγαν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα»

Κ. Σημίτης – Λογαριασμοί: Ανοίγουν τους λογαριασμούς Σημίτη – Έγγραφο – ντοκουμέντο της Αρχής κατά του Ξεπλύματος Χρήματος – Τι αποκαλύπτει ο Γ. Χρ. Παπαχρήστος – Η επιχείρηση στοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού κορυφώνεται – Ποια συγγενικά του πρόσωπα και πρώην συνεργάτες του υπουργοί μπαίνουν στο κάδρο – Η επιβεβαίωση των «ΝΕΩΝ»

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Τρομοκρατούν τη Δικαιοσύνη – Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα με τη βόμβα κατά Ντογιάκου – Ξένη Δημητρίου Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: «…Με ειρηνικούς αγώνες…» Ανακοίνωση-μνημείο.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Μείωση των NPLs κατά 50% μέσω αναβαλλόμενου φόρου-Σχέδιο της Τράπεζας της  Ελλάδος για τη δημιουργία οχήματος ειδικού σκοπού-Στα κυπριακά πρότυπα η προστασία α’ κατοικίας.

Related posts