Συμβολική επίσκεψη στον Ευαγγελισμό, το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, αλλά και τα παιδικά χωριά SOS στην Κυψέλη πραγματοποίησε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν.
Σε δηλώσεις του ο κ. Φάιμαν τόνισε ότι είναι σημαντικό οι πολιτικοί να αφιερώνουν χρόνο και σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
«Είναι εντυπωσιακό να βλέπω ότι άνθρωποι εργάζονται εθελοντικά εδώ και είναι εντυπωσιακό να βλέπω ότι οι άνθρωποι δεν δέχονται τη φτώχεια, ότι μάχονται εναντίον της φτώχειας», είπε συγκεκριμέα ο κ. Φάιμαν μετά την επίσκεψή του στο Κοινωνικό Ιατρείο.
Όπως ανέφερε, «είναι σημαντικό να έχουμε στενές σχέσεις με άλλους πολιτικούς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχουμε στενές σχέσεις με τέτοιες πρωτοβουλίες». «Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι πραγματικά υπέροχες και εντυπωσιακές. Σέβομαι απολύτως τη δουλειά αυτών των ανθρώπων», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος απουσιάζει από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την τελευταία εβδομάδα από το πόστο του λόγω κορωνοϊού….