Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
10 Αυγ 2022
Media

Επαγρύπνηση σε πρωτεύουσες και αγορές για το δημοψήφισμα στη Βρετανία

 

Το δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία, οι διαφορετικές απόψεις μεταξύ των θεσμών για τη νέα αξιολόγηση, τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, οι αλλαγές στις συντάξεις των ένστολων καθώς και οι αιτήσεις αστυνομικών για αλλαγή υπηρεσίας από τα ΜΑΤ, αποτελούν τα κύρια θέματα στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, είναι η έγκριση από την ΕΚΤ της επαναφοράς του waiver, το μήνυμα Τσίπρα για τα εργασιακά,  το σχέδιο διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ,  οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον εκλογικό νόμο, η μάχη κατά της φοροδιαφυγής, ο οδικός χάρτης του  Κυρ. Μητσοτάκη για τις μεταρρυθμίσεις , η έκθεση του ΟΗΕ για τη φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα το 2915 καθώς και η εκδήλωση για τον Α. Παπανδρέου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Και τα ΜΑΤ εναντίον της κυβέρνησης! – 300 αιτήσεις για αλλαγή υπηρεσίας από τους 650 που απασχολούνται στην Αθήνα – Μας λένε πραιτοριανούς! Παίρνουμε διαταγές για νε δένουμε τον κόσμο και μετά μας καταγγέλλουν (οι ίδιοι) στη Βουλή.

ΕΘΝΟΣ:  Αλλάζουν όλα στις συντάξεις ενστόλων – Νέο καθεστώς από της 1η Ιουλίου – Πώς διαμορφώνονται τα νέα όρια ηλικίας για Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας. Ποιοι και πόσα χάνουν ποιοι εγκλωβίζονται. Πλέγμα προστασίας για τους αποστράτους της τριετίας 2016 -2018.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Τα «προφητικά» τραγούδια για τον εφιάλτη που έρχεται – Η μεγάλη μορφή του γέροντα Νεκτάριου Μουλατσιώτη – Από το 2.000 μας προειδοποιούσαν οι «παπαροκάδες» με τους στίχους τους  – Άγιος Παΐσιος για… Brexit: «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Το θρίλερ του Brexit τρομάζει την Ελλάδα – Οι Βρετανοί αποφασίζουν, οι Ευρωπαίοι αγωνιούν – Μια νέα αναταραχή στις αγορές θα αυξήσει τα επιτόκια της ΕΚΤ και θα αλλάξει τα δεδομένα για τη ρύθμιση του χρέους.

ΕΣΤΙΑ : Η Ε.Ε. χρειάζεται την Βρεταννία – Οι κρίσιμες παράμετροι του ενδεχόμενου Brexit.

Η ΑΥΓΗ : Ορόσημο για την Ευρώπη είτε έτσι είτε αλλιώς – Σήμερα το δημοψήφισμα για το Brexit.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :   Τα σκάνδαλα βλάπτουν σοβαρά την Υγεία – Στον εισαγγελέα δεκάδες φάκελοι για τα «πιράνχας» –  Εκατοντάδες φάκελοι εκκρεμούν προς διερεύνηση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  :  Ημέρα κρίσης για την Ευρώπη – Επαγρύπνηση σε πρωτεύουσες και αγορές για το δημοψήφισμα στη Βρετανία.

Ο ΛΟΓΟΣ : Έρχονται λουκέτα – Ενεργοποιείται το μέτρο κλεισίματος για ένα μήνα στα καταστήματα που φοροδιαφεύγουν.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : «Εντείνει σχέδια ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων μαζί με το ΝΑΤΟ» -Η όξυνση της επιθετικότητας της ΕΕ αποτυπώνεται σε ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τις «Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης».

ΤΑ ΝΕΑ  :  Θέλουν και άλλα μέτρα – Δυσοίωνη εκτίμηση από το ΔΝΤ ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει λόγω υπερφορολόγησης – επιμένει στο πλεόνασμα ο ESM.

HΜΕΡΗΣΙΑ: «Φθηνό χρήμα από ΕΚΤ»-Ο Μ. Ντράγκι επαναφέρει το waiver μετά από 16 μήνες-Ρευστότητα ξανά με εγγύηση τα ομόλογα-Οι ελληνικές τράπεζες θα δανείζονται απευθείας από τη κεντρική τράπεζα-Το επιτόκιο θα είναι 0,05% έναντι 1,55% που κοστίζει ο δανεισμός από τον ELA-Η γραμμή έμμεσης χρηματοδότησης ισχύει από την Τετάρτη 29 Ιουνίου.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Εντός του 2016 η πρώτη παρέμβαση για το χρέος»-Ο επικεφαλής του ΕΜS μιλάει αποκλειστικά στην «Ν».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία»-Οι ‘μικροί’ δεν τα βρίσκουν για το είδος της απλής, αλλά ο Τσίπρας επιμένει για τους 200.

Related posts