Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Σεπ 2020
Auto-Moto

Εντυπωσιακή η παρουσία της Fiat στη Φρανκφούρτη

Η Fiat επέστρεψε στην 64η Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης με σημαντικές πρεμιέρες μοντέλων και τεχνολογικών καινοτομιών να κυριαρχούν στο περίπτερό της, που χαρακτηρίζεται από το χρώμα και τη μοντέρνα σχεδίαση.

Με αυτόν τον τρόπο παγκόσμιες πρεμιέρες και δοκιμασμένα μοντέλα έρχονται να τονίσουν την εξαιρετική θέση της φίρμας στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκηνή.

Αναμφίβολα οι προβολείς έπεσαν πάνω στο νέο Panda, ένα αυτοκίνητο που στα 31 χρόνια της ζωής του ανέκαθεν ήταν συνώνυμο του λειτουργικού design, της ευελιξίας, της ευρυχωρίας, της αξιοπιστίας και της άνεσης. To Panda εκτός από όλα αυτά, είναι και κάτι παραπάνω: ένα όνομα υψηλής ορθολογικής και συναισθηματικής αξίας, το οποίο κέρδισε πάνω από 6,5 εκατ. οδηγούς προσφέροντας απλές, αλλά έξυπνες λύσεις στην καθημερινή μετακίνηση. Τα πάντα είναι πολύ ευκολότερα μέσα στο Panda: να μετακινείσαι, να παρκάρεις, να έχεις τους χώρους που χρειάζεσαι, να τους προσαρμόζεις στις ανάγκες σου και να νιώθεις άνετα. Αναμφίβολα μιλάμε για σημαντικές λύσεις που αποτελούν, στην επέκτασή τους, μια φιλοσοφία ζωής.

Στην 3η του γενιά το Panda είναι πιο ώριμο από ποτέ κάνοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο άλμα σε θέματα άνεσης, τεχνολογίας και ασφάλειας συνδυασμένα με μια νέα, μοντέρνα και αρμονική εμφάνιση.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η γκάμα του Panda επεκτάθηκε με τους 2κύλινδρους TwinAir: τον υπετροφοδοτούμενο 85 HP, που κατέκτησε τον τίτλο «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2011» (International Engine of the Year 2011) και τον νέο ατμοσφαιρικό 65 ΗP, με ακόμη μικρότερη κατανάλωση. Αρχικά το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με κίνηση στους εμπρός τροχούς (το 4X4 θα ακολουθήσει) και η γκάμα του θα αποτελείται από 4 κινητήρες (85 HP 0.9 TwinAir Turbo, 65 HP 0.9 Aspirated TwinAir, 69 HP 1.2 Fire και 75 HP 1.3 Multijet II), 3 επίπεδα εξοπλισμού, 10 χρώματα αμαξώματος, 4 διακόσμους εσωτερικού, 2 σχέδια ζαντών αλουμινίου (14 και 15 ιντσών) και 2 καλύμματα τροχών για ένα σύνολο άνω των 600 συνδυασμών.

Δίπλα στο νέο Panda εκτέθηκε ένα Freemont με κίνηση στους τέσσερις τροχούς (AWD) και ένα μοναδικό Fiat «500C by Gucci», το νέο καμπριολέ που δημιουργήθηκε από τη Διευθύντρια Δημιουργικού του Οίκου Gucci, Φρίντα Τζιανίνι σε συνεργασία με το Fiat Centro Stile. Η έκθεση των δύο αυτών μοντέλων συμβολίζει το νέο ταξίδι που ξεκίνησε από τη συμμαχία του ομίλου Fiat και εκείνου της Chrysler. Ένα ταξίδι γεμάτο χρώμα, απλότητα και ευφυείς λύσεις, που εμπλέκει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και φέρνει κοντά δύο προφανώς αντίθετες αυτοκινητιστικές κουλτούρες.

Όλα τα νέα μοντέλα της Fiat είναι πρεσβευτές του «Air Technologies», της νέας φιλοσοφίας, η οποία εμπεριέχει όλες τις τεχνολογίες που συνδυάζουν σεβασμό στο περιβάλλον και οδηγική απόλαυση.

Related posts