Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
24 Ιούν 2021
SLIDER

Έντονα γεγονότα και καταστάσεις σφραγίζουν με τις αλλαγές τους αυτή την περίοδο

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (13/7) και αύριο Κυριακή (14/7)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα πρέπει να δείτε τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας με μεγαλύτερη ωριμότητα, γιατί σας στέλνουν κάποια σημαντικά μηνύματα που πρέπει να αξιοποιήσετε. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες νομικές υποθέσεις, που θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία περίοδο που οι αλλαγές έχουν παίξει έναν βασικό παράγοντα, στο να κάνετε τις επιλογές σας. Η Σελήνη στον Τοξότη, σας κάνει να αναζητάτε την αλήθεια των πραγμάτων, κάτι που θα έχει καλό αποτέλεσμα, στο τέλος κάποιας συναισθηματικής κατάστασης που ζείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα ταξίδι και μία αναζήτηση σε κάποια πράγματα που τα θεωρείτε πολύ σημαντικά, θα χαρακτηρίσουν αυτό το διήμερο. Προσοχή μεγάλη θα πρέπει να δώσετε στις οικονομικές συμφωνίες, αλλά και στα πρόσωπα που συνδέονται μαζί σας συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι αρκετά δύσκολο, ενώ θα πρέπει να απαλλαγείτε από καταστάσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Ο Ήλιος θα βρεθεί απέναντι από τον Πλούτωνα, όπου και θα νιώσετε πικρία, απέναντι σε άτομα που έχετε δώσει πάρα πολλά και δυστυχώς θα προδοθείτε.

ΛΕΩΝ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη σας δίνει αισιοδοξία, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Την Κυριακή θα βάλετε μία σειρά στα επαγγελματικά σας και θα χρειαστεί να μείνετε για λίγο απομονωμένοι στο “αρχηγείο” σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού σας, θα σας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως επίσης θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας, ακόμη και αν δεν είναι αναγκαίο. Όσο για την Κυριακή, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μην απομακρύνετε την ηρεμία σας, με λάθος επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο, θα βρεθείτε πολύ κοντά με άτομα που σας κάνουν να χαμογελάτε και να περνάτε καλά. Όσο για την Κυριακή, η καλή διάθεση δεν θα σας εγκαταλείψει, αλλά αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που τα θεωρείτε σημαντικά και στην ουσία δεν είναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θα είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες για να διασκεδάσετε και να βρείτε τρόπους ώστε να περνάτε καλά. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανόν να γίνουν μέσα στο Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα μάθετε μία είδηση, που θα σας δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο όλο το Σαββατοκύριακο, θα έχετε ένα αρκετά ανάλαφρο και χαλαρό διήμερο. Βέβαια η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, στον τομέα των οικονομικών σας, θα νιώσετε ανασφάλεια, αλλά και θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι αρκετά απαιτητικό και μοναχικό. Ακόμη και να βρεθείτε με πολύ κόσμο, εσείς θα νιώθετε την έλλειψη ουσιαστικής συντροφιάς. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ένδειξη μιας απομόνωσης λόγο συνθηκών. Την Κυριακή, με τον Ήλιο – Πλούτωνα σε αντίθεση, σχέσεις και συνεργασίες ίσως κινδυνέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την τάση για φλερτ και διασκέδαση θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δυστυχώς την Κυριακή θα πέσουν οι τόνοι και θα βρεθείτε σε κάποια περισυλλογή, λόγο κάποιων καταστάσεων. Προσοχή στην υγεία σας και απομακρυνθείτε από ότι σας ενοχλεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ατό το διήμερο θα έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με πάρα πολλά θέματα κυρίως με τα επαγγελματικά σας, όπου και θα σας αποσπάσουν αρκετό χρόνο και ενέργεια. Όσο για την Κυριακή, ανανεώστε κάτι που δεν σας ταιριάζει, ίσως τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts