Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 14 Δεκ 2017
 
 

Ενημέρωσε την ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017 - 18:58

-a Μέγεθος κειμένου +A

ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδόν μια ώρα κράτησε η συνάντηση των τριών μελών της ομάδας εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με εκπροσώπους της διοίκησης του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά της διοίκησης της «Μάνας του Λόχου» έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενημερωτικό δελτίο στο οποίο αναφέρονται εξής:

«Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για σημαντικά θέματα του Συλλόγου κι οι εκπροσωπούντες τον Παναθηναϊκό Α.Ο. παρείχαν προς την ομάδα εργασίας τα κάτωθι στοιχεία:

– Tον απολογισμό αγωνιστικών τμημάτων και ομάδων έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

– Το τελευταίο, επικαιροποιημένο καταστατικό του Συλλόγου.

– Τις συμβάσεις με ιδιώτες για την εκμετάλλευση τμημάτων και ακαδημιών.

Επιπλέον, τα μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. επεσήμαναν πως τα λοιπά ζητηθέντα στοιχεία θα παραδοθούν εντός του χρονικού ορίου (30 Απριλίου), το οποίο ο ίδιος ο κ. Γιαννακόπουλος έθεσε με την –από 5ης Απρίλιου– προσωπική επιστολή του.

Σημειωτέον ότι, σε μία παράλληλη εξέλιξη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήδη απέστειλε επιστολή προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο προς ενδελεχή ενημέρωσή του παραθέτοντας τις ενέργειές της στην –εν εξελίξει– διαδικασία, καθώς και τα περαιτέρω, εκατέρωθεν αναγκαία, βήματα για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η ομαλή ολοκλήρωσή της».Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: