Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στον σταθμό Parsons Green στο Λονδίνο

Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 - 10:10

-a Μέγεθος κειμένου +A

Δεν λένε να σταματήσουν οι επιθέσεις αγνώστων στο κέντρο του Λονδίνου. Τη νύκτα είχαμε ένα άλλο αιματηρό περιστατικό στο κέντρο του Λονδίνου, στον σταθμό Parsons Green. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τρεις πολίτες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκαν με μαχαίρι κοντά στον σταθμό Parsons Green, στο Λονδίνο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι αρμόδιες αρχές και πολλά ασθενοφόρα, ενώ οι εγκαταστάσεις εκκενώθηκαν για λόγους ασφαλείας.

Από τα τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο ένας υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε στη μονάδα, ενώ οι άλλοι δύο είναι ζωντανοί αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο, η βρετανική αστυνομία σπεύδει να καθησυχάσει τους πολίτες τονίζοντας πως δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες όπου άγνωστος επιτίθεται σε περαστικούς χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Αυτό προβληματίζει τις αρχές ασφαλείας που παρά τα μέτρα που έχει πάει δεν μπορεί να προβλέψει και να προλάβει τέτοια μεμονωμένα  περιστατικά.

 

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: