Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Μαΐ 2022
SLIDER

Ένα υποτονικό διήμερο  που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία

Οι ημερήσιες  πλανητικές επιρροές για σήμερα Σάββατο (21/9) και αύριο Κυριακή  (22/9)  από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα έχετε κάποιες αποκαλύψεις, που πιστέψτε με δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για την κακή διάθεση των άλλων απέναντι σας, αλλά και τις περίεργες συζητήσεις που μπορεί να κάνετε με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει πολύ μεγάλη ένταση σε θέματα οικονομικά, αλλά και εργασιακά. Ίσως να είστε και αρκετά κουρασμένοι με καταστάσεις που περνάτε το τελευταίο διάστημα και σας βγαίνουν στην ψυχή και το σώμα, αυτή την χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο, αλλά κυρίως την Κυριακή, θα κάνετε κάποια [λάθη] με πρόσωπα που πραγματικά σας έχουν σταθεί στα δύσκολα σας. Μπορεί επίσης να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για ένα προσωπικό θέμα, λόγο απόστασης, ή λόγο κακής επικοινωνίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας επισκεφτεί η Σελήνη και έτσι θα νιώσετε ότι κάτι πρέπει να φροντίσετε στην προσωπική σας ζωή. Αν και η οικογένεια δεν συμμερίζεται τα [θέλω] σας, εσείς θα πρέπει να απομακρυνθείτε από τις ανασφάλειες σας και να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο δεν σας ταιριάζει ιδιαίτερα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αναδείξετε τα πράγματα εκείνα που έχετε κατά νου. Επίσης δεν είναι εφικτό να κάνετε τις αγορές που είχατε προγραμματίσει, λόγο κάποιων οικονομικών σας αλλαγών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διήμερο θα είναι για σας ένα άβολο διάστημα, εφόσον θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε, αλλά το βασικό είναι ότι δεν θα ολοκληρώσετε στην ουσία τίποτα. Αφήστε λοιπόν τα μεγάλα σχέδια και ανασκουμπωθείτε από Δευτέρα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα σας κουράσει αρκετά με τις περίεργες ανατροπές του. Μπορεί επίσης να βάλετε σε σειρά πολλά σχέδια σας, αλλά στο τέλος να καταλάβετε ότι κάτι λείπει από το πάζλ και έτσι να περιμένετε για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο, κυρίως σε θέματα επικοινωνίας και καλής διάθεσης. Βέβαια τίποτα δεν μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση, αν δεν το έχετε αποφασίσει πρώτα εσείς. Βάλτε σε σειρά κάποια πρακτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η ευκαιρία τώρα να δείτε τους φίλους σας, να τους ζυγίσετε και να καταλάβετε τον ρόλο που παίζουν στην ζωή σας. Όχι ότι δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία, αλλά αυτή θα είναι πολύ σημαντική στιγμή για ένα καλό ξεκαθάρισμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη να περνά αυτό το διήμερο απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα αρχίσετε να νιώθετε κενά στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να υπάρξουν καταστάσεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε με ευκολία, αλλά μην πτοείστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο θα έχετε μία πολύ έντονη διάθεση για να διασκεδάσετε να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Η Κυριακή σας χαλάει τα σχέδια και σας κάνει ενδοστρεφής και γκρινιάρηδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μία έντονη Φθινοπωρινή μέρα, σε κάθε τομέα. Ίσως να νιώσετε εγκατάλειψη από αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά επίσης θα πρέπει να αναλογιστείτε τα καλά ή όχι μιας κατάστασης, που παίξατε και εσείς μεγάλο ρόλο και έχετε μερίδιο ευθύνης.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

Related posts