Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 14 Αυγ 2018
 
 

Ένα δισεκατομμύρια επισκέψεις είχε τον πρώτο χρόνο η πλατφόρμα της RYANAIR

Πέμπτη, 10 Μάιος 2018 - 10:23

-a Μέγεθος κειμένου +A

Όλα πλέον γίνονται ηλεκτρονικά. Ολοένα και περισσότεροι είναι οι χρήστες  που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο , τις ιστοσελίδες και τις  ειδικές πλατφόρμες για να κάνουν τις δουλειές τους.  Όπως ανακοίνωσε η Ryanair ,αεροπορική εταιρία  χαμηλού κόστους, οι επισκέψεις που έγιναν στην πλατφόρμα της από τον Απρίλιο 2017 έως τον  Μάρτιο 2018 ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Το νέο αυτό ρεκόρ του 1,000,000,000 (ιστοσελίδα και app μαζί) περιλαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων από την Lufthansa, τη  British Airways, την Air France, την KLM και την Iberia μαζί, και αποδεικνύει ότι η ιστοσελίδα και το app της Ryanair είναι από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για την αναζήτηση και την κράτηση των χαμηλότερων ναύλων, χάρις στη συνεχή επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better” που έχει ως στόχο την καλύτερη εμπειρία των επιβατών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία  έγιναν περισσότερες επισκέψεις  από τις ιστοσελίδες  της Lufthansa, της British Airways, της Air France, της KLM και της Iberia μαζί. Περισσότερες από τη Gap, το Sky News, την Tesco & τη Victoria’s Secret. ‘Έξη φορές περισσότερες επισκέψεις από τη Man United, την ομάδα ποδοσφαίρου με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον μέσο όρο προκύπτει ότι υπάρχουν  22 επισκέψεις κάθε δευτερόλεπτο και οι  περισσότερες επισκέψεις κατά σειρά αγορών έγιναν  από το  Ηνωμένο Βασίλειο ,  από την  Ιταλία, την  Ισπανία, την  Γερμανία και την Ιρλανδία.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: