Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Ιούν 2024
Media

Η Ελλάδα εκπέμπει SOS. Τα Σκόπια έκλεισαν την Ειδομένη. Τα καραβάνια μεγαλώνουν

 

Οι εξελίξεις στο Προσφυγικό, οι ευθύνες της Ευρώπης  και  η αντίδραση της Ελλάδας με την ανάκληση του πρέσβη από την Αυστρία, καθώς και  η έκθεση της ΤτΕ, που κάνει λόγο για ανάπτυξη υπό προϋποθέσεις  το 2016 , αποτελούν τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων είναι η αποκλιμάκωση των μπλόκων, η εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, η αναγνώριση και σύλληψη μπαχαλάκηδων, η υπόθεση των εκβιαστών-δημοσιογράφων, η επίθεση της κυβέρνησης στη ΝΔ για το θέμα της λίστας Μπόργιανς καθώς και η επικείμενη επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : «Μνημείο ο Βενιζέλος»-Δοξάστε με! Στο περιθώριο (από όλους) απαιτεί σεβασμό για το καταστροφικό του έργο-Συνέντευξη με ύφος Βοναπάρτη-«Θα καταθέσουν δάφνινο στεφάνι, θα ζητήσουν συγγνώμη, θα πλύνουν το στόμα τους για το PSI- Είμαι ο υπουργός που έχει ελαφρύνει το χρέος κατά 200 δις.»

ΕΘΝΟΣ: «Το σχέδιο δράσης της ΝΑΤΟικής αρμάδας»- Υπό Αμερικανική διοίκηση η επιχείρηση στο Αιγαίο-Στα χωρικά ύδατα Ελλάδας και Τουρκίας θα επιχειρεί ο στόλος. Οι πρόσφυγες θα επαναπροωθούνται στην Τουρκία

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Το σχέδιο για νέα σύνορα Ελλάδας -Τουρκίας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Τα καραβάνια μεγαλώνουν, η Ελλάδα εκπέμπει SOS»-Διχασμένοι οι Ευρωπαίοι , πελαγωμένοι οι υπουργοί,, εγκλωβισμένοι οι μετανάστες.

ΕΣΤΙΑ : «Η επιστροφή του Μέττερνιχ»- Τα Αυστριακά σχέδια και η απάντησις της Ελλάδος

Η ΑΥΓΗ: « Ο πόλεμος των συνόρων»- Τα Σκόπια έκλεισαν την Ειδομένη-Πρόσφυγες από κάθε σημείο της χώρας κινούνται προς τα Βόρεια Σύνορα-Απομόνωση της Αυστρίας στο Συμβούλιο υπουργών  και ανάκληση του Έλληνα Πρέσβη για διαβουλεύσεις στην Αθήνα- Θέμα ημερών η ανάπτυξη των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : «Ευρώπη σκοτεινή ήπειρος»- Τα καραβάνια των προσφύγων συνωστίζονται στα κλειδωμένα σύνορα και οι Ευρωπαίοι συνεχίζουν ανεύθυνα να απειλούν τη Ελλάδα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : «Plan B Ευρωπαίων στο Προσφυγικό»- Μετανάστες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στα Τέμπη- Βοήθεια για την αντιμετώπιση της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα.

 Ο ΛΟΓΟΣ : «Κατασκήνωση προσφύγων η Ελλάδα»- Στήνονται 2.600 σκηνές και αναζητούνται δωμάτια ξενοδοχείων

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : «Η πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης εγκλωβίζει χιλιάδες πρόσφυγες»

ΤΑ ΝΕΑ  : «Έκτακτη εισφορά ειδικά για συνταξιούχους»-  Στο στόχαστρο του υπουργείου Εργασίας οι συντάξεις πάνω από 1.300 ευρώ .Βέβαιες οι περικοπές στις επικουρικές και το χαμηλότερο πλαφόν στις κύριες.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Κλείστε τη συμφωνία»- Σχέδιο 10 σημείων για επιστροφή στην ανάπτυξη από την ΤτΕ-Έκκληση Γ. Στουρνάρα να η γυρίσει η οικονομία στο καλοκαίρι του 2015.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Ο δεκάλογος Στουρνάρα για έξοδο από την κρίση»- Καμπανάκι από τον διοικητή της ΤτΕ για την αξιολόγηση-Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να αλλάξει μίγμα πολιτικής.

 

 

Related posts