Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 21 Ιουλ 2018
 
 

ΕΛΑΪΣ-Unilever: Πωλητήριο στα ελαιόλαδα και στο Άλτις!

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 - 17:23

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ανακοίνωση της η η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, γνωστοποίησε την πρόθεση της να προχωρήσει σε πώληση των ελαιόλαδων της και κατά συνέπεια στις μάρκες που διατηρεί υπό την επωνυμία της, Άλτις, Ελάνθη και Solon.

Σημειώνεται, ότι η μεταφορά των μαρκών αυτών, θα περιλαμβάνει το εργοστάσιο ελαιολάδου που διατηρούσε έως τώρα στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την κατηγορία προϊόντων.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: 

«Η μεταφορά των μαρκών αναμένεται να περιλαμβάνει το εργοστάσιο ελαιολάδου στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Επίσης, καθώς η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική επιλογή, η Unilever αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής φροντίδας στο εργοστάσιο του Ρέντη. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκεκριμένο εργοστάσιο διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του ανάμεσα στα εργοστάσια της Unilever στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα παραμένει προτεραιότητα για την Unilever και η αναδιάρθρωση αυτή του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου αναμένεται να συμβάλει στην βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και κερδοφορίας της τοπικής εταιρείας, ενώ θα δώσει την ώθηση για εστίαση σε στρατηγικές κατηγορίες και επένδυση σε νέα προϊόντα στην τοπική αγορά».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: