Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 21 Ιαν 2018
 
 

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων από το MEGA! «Πληρώστε μας δεδουλευμένα και αποζημιώσεις»! (BINTEO)

Πέμπτη, 11 Ιανουάριος 2018 - 14:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

Έκτακτο δελτίο έβγαλε σήμερα το MEGA, με την Ειρήνη Ανδρουλάκη και τον Θανάσης Αυγερινός να βρίσκονται στην παρουσίαση.

Μέσω του δελτίου, οι εργαζόμενοι του σταθμού απαιτούν από τους μετόχους «να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους».

«Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε»

«Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, εκφράζουμε τη θλίψη και την οργή μας  για την απόφαση των μετόχων να «ρίξουν μαύρο» στο MEGA.

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, θεωρούμε τις εξηγήσεις που δόθηκαν για τη μη συμμετοχή του MEGA στη διαγωνιστική διαδικασία «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες και πετύχαμε να συγκεντρωθούν στις τράπεζες από διαφημιστικά έξοδα, 55 εκατομμύρια ευρώ, απαιτούμε από τους μετόχους του MEGA να ανταποκριθούν επιτέλους στις υποχρεώσεις τους.

Εμείς οι εργαζόμενοι του MEGA που απλήρωτοι κρατήσαμε ζωντανό το κανάλι επί 21 μήνες, απαιτούμε από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλουν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα των εργαζομένων καθώς και όλες τις αποζημιώσεις.

Καλούμε: κυβέρνηση, υπουργείο Εργασίας και το ΕΣΡ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι τις 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA.

Εμείς, οι εργαζόμενοι του MEGA δen πρόκειται να σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και δεν δεχόμαστε να γίνουμε βορά στα επιχειρηματικά σχέδια που παίζονται στην πλάτη μας».

 Μοιράσου το...!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: