Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην περιοχή Σένγκεν του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 - 10:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η περιοχή Σένγκεν του αεροδρομίου έχει ανακαινισθεί πλήρως, με σύγχρονο σχεδιασμό και νέα στοιχεία.  Στόχος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ήταν να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια νέα εμπειρία, με περισσότερη λειτουργικότητα σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον. Με πλήθος επιλογών, ο κάθε επιβάτης μετά από τη διαδικασία ελέγχου που προηγείται των χώρων αναψυχής και αγορών, μπορεί να αξιοποιήσει με άνεση το χρόνο του όπως επιθυμεί.

Με αφορμή το νέο «πρόσωπό» του, το αεροδρόμιο ετοίμασε ένα εορταστικό πρόγραμμα για τους ταξιδιώτες που πέρασαν από την περιοχή Σένγκεν στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου και βρέθηκαν μπροστά σε μια σειρά από εκπλήξεις:

  • Κατά τη διάρκεια του διήμερου, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν το γνωστό παιχνίδι “Pictionary” με παρουσιαστή τον ταλαντούχο και πολύ κεφάτο Γιώργο Λιανό, που μοίρασε απίθανα δώρα. Μία επιπλέον έκπληξη περίμενε ορισμένους «υπερτυχερούς» νικητές του Pictionary στις 29/9: η παραλαβή των δώρων τους γινόταν συνοδεία… μπάντας!
  • Παράλληλα με το παιχνίδι, οι επιβάτες πόζαραν σε δεξιοτέχνες σκιτσογράφους και απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση παντομίμας.
  • Μία ακόμα μεγάλη έκπληξη υπήρχε στις 28 Σεπτεμβρίου: η αποκλειστική εμφάνιση των Onirama στο αεροδρόμιο! Το γνωστό συγκρότημα τραγούδησε μαζί με τους επιβάτες γνωστές επιτυχίες του για 2 ώρες.
  • Επίσης, από τις 25/9 έως και τις 8/10, η εμπειρία shopping στη περιοχή Σένγκεν έγινε ακόμα πιο ελκυστική∙ οι επιβάτες συμμετείχαν στην προωθητική ενέργεια “Your Lucky Bag”, με τυχερά κουπόνια, παιχνίδια και δωροεπιταγές.

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: