Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 18 Ιουλ 2018
 
 

«Έκλεισε» η συμφωνία για το «Έψιλον» – Στα χέρια του Σαββίδη το κανάλι

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017 - 16:55

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να εξαγοράζει τον τηλεοπτικό σταθμό «Έψιλον» από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Η συμφωνία των δυο πλευρών οριστικοποιήθηκε σήμερα (11/8) τα ξημερώματα και μάλιστα προβλέπει τη μεταβίβαση του 100% του σταθμού στον επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες του αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων, ΑΠΕ επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018, ακολουθώντας μια μεταβατική περίοδο. Πάντως, στόχος θα είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού και ίσως υπάρξουν και κάποιες νέες παραγωγές.

Όσο για τα πρόσωπα και τους εργαζόμενους του καναλιού, δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση που να αναφέρει το μέλλον τους στον σταθμό.

Να σημειωθεί ότι ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη στα ΜΜΕ, είναι ενεργός το τελευταίο διάστημα μετά την απόκτηση του «Έθνος» και της «Ημερησίας», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω του Πήγασου. Οπότε δεν ήταν μεγάλη έκπληξη η επιθυμία του για την απόκτηση του «Έψιλον».

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: