Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
09 Φεβ 2025
Πολιτισμός

Εκδήλωση της συγγραφέως Χριστίνα Αποστολίδη για το παραμύθι της «Ο λύκος και η πεταλούδα»

Την εκδήλωση θα διοργανώσει η συγγραφέας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου 

Η ιστορία του λύκου και της πεταλούδας συνεχίζει να μας εμπνέει κι έτσι πρόσφατα ηχογραφήθηκε, σε συνεργασία με μια ομάδα εξαίρετων μουσικών, το ομότιτλο τραγούδι της ξεχωριστής αυτής φιλίας!

Ακούστε το για πρώτη φορά στις 19:30 την Παρασκευή 23/4/21, Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, στη ζωντανή εκδήλωση που θα μεταδοθεί στο Facebook. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα Χριστίνα Αποστολίδη, διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά, κλήρωση αντιτύπων του βιβλίου και την πρεμιέρα του τραγουδιού στο youtube.

Link εκδήλωσης : https://www.facebook.com/events/329971051886246

 Λίγα λόγια για τη Χριστίνα Αποστολίδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κι εργάζεται στον χώρο του marketing. Tα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πάντα αγαπούσε τις λέξεις, άρχισε όμως να φτιάχνει ιστορίες για να τις διηγείται στην κόρη της Σοφία. Από τις Εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν δύο παραμύθια της σε εικονογράφηση Σεραφείμ Στρουμπή: «Ο λύκος και η πεταλούδα» (Ιανουάριος 2019) και «Το άτακτο καπέλο» (Σεπτέμβριος 2020).