Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 23 Ιουλ 2018
 
 

Εισβολή και φέιγ βολάν στο υπουργείο Ναυτιλίας από μέλη του Ρουβίκωνα

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 - 15:56

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ευκολία με την οποία πραγματοποιούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση τέτοια περιστατικά, πραγματικά είναι από μόνη της μια είδηση.

Μέλη – της γνωστής για τις παρεμβάσεις της ομάδας – του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν εισβολή στο κτίριο του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο Πασαλιμάνι.

Αφορμή γι’ αυτήν την ενέργεια, στάθηκε η βύθιση του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» και οι συνέπειες που προκάλεσε στο περιβάλλον. Ουσιαστικά, στον συγκεκριμένο χώρο στεγάζονται υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η Επιθεώρηση Εμπορικών Πλοίων, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο σχετικά με την υπόθεση του μοιραίου δεξαμενόπλοιου.

Συνολικά στην εισβολή συμμετείχαν περί τα 30 άτομα, με 6 απ’ αυτά να απομακρύνονται από τους υπόλοιπους και να ανεβαίνουν στους ορόφους διασκορπίζοντας στον αέρα φέιγ βολάν με σχετικά μηνύματα, όπως: «το θαύμα της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας βρωμάει θάνατο» και «ο κλάδος της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων είναι συνένοχος στο έγκλημα».

Αργότερα βέβαια θα ακολουθήσει και αναλυτικό κείμενο για να «δικαιολογήσει» το γεγονός, όπως γνωστοποιήθηκε σε ιστοσελίδα που πρόσκειται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: