Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 17 Ιουλ 2018
 
 

Είναι …κούκλα και ας λέγεται Trezor

Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017 - 10:54

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σας αρέσει ; Θα θέλατε να το οδηγήσετε; Και ποιος δεν θα ήθελε να έβγαινε με αυτό το αυτοκίνητα μια βόλτα για να κάνει  το… κομμάτι του.

Όμως θα μείνετε με το όνειρο. Το Renault TREZOR – έτσι λέγεται το μοντέλο- είναι πρωτότυπο. Που σημαίνει θα αργήσει να μπει στη γραμμή παραγωγής. Ωστόσο είναι εντυπωσιακό. Τόσο στις γραμμές του, όσο και στο στυλ του. Στο τεχνολογικό τομέα ξεχωρίζει. Το  Renault TREZOR απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.

Για πρώτη φορά το είδαμε πρίν από 12 μήνες. Πέρσι τέτοια εποχή. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι .

Η Renault με αυτό το μοντέλο έδωσε μια γεύση από τα μελλοντικά της σχέδια. Στο Festival Automobile International, απέσπασε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Οι αρμονικές, όσο και δυναμικές αναλογίες του TREZOR προβάλουν τις φόρμες και τα στυλιστικά στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουν τα μελλοντικά μοντέλα της Renault. Διατηρώντας την 1η θέση στην Ευρώπη στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων, η Renault εφοδίασε το TREZOR με το εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης που εφοδιάζει και τα μονοθέσια της που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής.

Πάντως αν το θέλετε αρχίστε να μαζεύετε χρήματα. Θα σας πούμε και πότε θα κυκλοφορήσει αλλά και πόσο θα κοστίζει. Με γεια σας !Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: