Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Εγκαίνια νέας παιδικής χαράς στη Γλυφάδα

Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 - 10:27

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Δήμος Γλυφάδας θα κάνει τα εγκαίνια της νέας δημοτικής παιδικής χαράς, διεθνών προδιαγραφών.

Ο νέος, σύγχρονος παιδότοπος –βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ηφαίστου & Αρετής- διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, ενώ πολλά καινούργια και πρωτότυπα παιχνίδια δημιουργούν ακόμα ένα μοναδικό χώρο παιχνιδιού στη Γλυφάδα. Παράλληλα φυτεύτηκαν νέα δέντρα, ανακατασκευάστηκε το πεζοδρόμιο και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λάμπες LED νέας γενιάς.

«Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, πολλά νέα δέντρα, κ.ά. Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: