Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 19 Ιουλ 2018
 
 

«Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 37 της, η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 - 18:57

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γυναίκα που είχε τιτλοφορηθεί ως η «βαρύτερη στον κόσμο» πέθανε τελικά σε νοσοκομείο του Αμπού Ντάμπι, σκορπίζοντας τον θρήνο στην οικογένεια και τους φίλους της, που λίγο καιρό νωρίτερα είχαν γιορτάσει όλοι μαζί τα 37α γενέθλια της.

Η Eman Ahmed Abd El Aty με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, είχε φτάσει σχεδόν τα 500 κιλά, πριν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την απώλεια βάρους νωρίτερα μέσα στο 2017 για να καταφέρει επιτέλους να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και προπαντός να χαμηλώσει τα επίπεδα κινδύνου που βρισκόταν η ζωή της, λόγω του υπερμεγέθους βάρους της.

Ωστόσο, ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα (25/9) το πρωί, λόγω επιπλοκών από καρδιακές παθήσεις και νεφρική δυσλειτουργία, σύμφωνα με δηλώσεις των γιατρών του νοσοκομείου Burjeel στο Αμπού Ντάμπι, όπου νοσηλευόταν.

Επιπλέον, πρόσθεσαν πως το υπερβολικό βάρος της οφειλόταν σε υπερθυρεοειδισμό, ενώ η οικογένεια της αποκάλυψε πως είχε διαγνωστεί με ελεφαντίαση – μια πάθηση που οφείλεται σε υπερτροφία κυρίως των άκρων ή άλλων περιφερειακών τμημάτων του ανθρώπινου σώματος (γεννητικά όργανα, μαστοί) με συνέπεια την παραμόρφωσή τους.

Σύμφωνα με την οικογένεια της, αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της όλην της τη ζωή και από τα 11 και μετά, δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει με συνέπεια να μπουσουλάει για να πάει οπουδήποτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν από τον περασμένο Απρίλιο και βρισκόταν υπό την επίβλεψη 20 γιατρών. Κατά τον Ιούνιο, οι εμπειρογνώμονες θεώρησαν ότι η υγεία της βελτιωνόταν σταδιακά, αφού μπορούσε να φάει, αλλά και να καθίσει δίχως την βοήθεια τρίτων και είχε καταφέρει να αποβάλλει από τον οργανισμό της 300 ανεπιθύμητα κιλά, ωστόσο οι προβλέψεις τους διαψεύστηκαν ολοκληρωτικά, μόλις τρεις μήνες αργότερα, καθώς ο οργανισμός της δεν άντεξε.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: