Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Ευκαιρία για χαλάρωση στις παραλίες

Σάββατο, 09 Ιούλιος 2016 - 09:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σαββάτο 9 Ιουλίου 2016 : Για σήμερα θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό, με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς  έως μέτριοι και μόνο σε περιοχές του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου θα είναι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 35 και στην Κρήτη από 19 έως 29. Στις νότιες ακτές της Κρήτης και μέρος των ανατολικών ακτών της Ρόδου η θερμοκρασία θα είναι έως και 5 βαθμούς υψηλότερη.

Είναι ευκαιρία για χαλάρωση στις παραλίες.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στις ανατολικές ακτές οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.grΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: