Αναχώρησε χθες από τη Ρωσία ο αμερικανός διπλωμάτης, ο οποίος χαρακτηρίστηκε persona non grata μετά τη σύλληψή του στη Μόσχα.
Ο Ράιαν Φογκλ κατηγορήθηκε ότι είναι πράκτορας της CIA που επεδίωκε τη στρατολόγηση μέλους της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας (FSB).
Το τηλεοπτικό δίκτυο NTV και η δημόσια τηλεόραση μετέδωσαν εικόνες που δείχνουν τον τρίτο γραμματέα του τμήματος πολιτικών υποθέσεων της αμερικανικής πρεσβείας, να εισέρχεται στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, να περνάει από τον έλεγχο των διαβατηρίων στον ειδικό χώρο για τους διπλωμάτες και στη συνέχεια να υποβάλλεται σε σωματικό έλεγχο.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κήρυξε τον αμερικανό διπλωμάτη persona non grata, απαιτώντας να εγκαταλείψει τη χώρα «το συντομότερο».
Related posts
UNICEF: 300 νεκρά παιδιά στη Γάζα
Στις κάλπες σήμερα οι Ισλανδοί
Τηλεφωνική επικοινωνία Ολάντ – Μέρκελ
Πρωτότυπη πισίνα που… εξαφανίζεται!
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Οπλίσου…
Από την Άννα Ζανιδάκη Δώσε θάρρος στον εαυτό σου και καθόρισε εσύ τα όριά σου και τα περιθώριά σου, χωρίς…