Αναβρασμός επικράτησε στη συμβολή των οδών Φιλώτα και Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης όταν ένας άνδρας απείλησε με όπλο υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Λίγα λεπτά μετά τις 1 το μεσημέρι (11/12), όπως μαρτυρούν αστυνομικές πηγές, άνδρας 60 με 65 ετών ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με υπαλλήλους της ΔΕΗ για μία θέση στάθμευσης.
Ο τσακωμός έληξε και ο «πρωταγωνιστής» της υπόθεσης αποχώρησε εκνευρισμένος. Δεν πέρασε αρκετή ώρα, ωστόσο, κι εκείνος επέστρεψε με άγριες διαθέσεις κρατώντας όπλο στα χέρια του!
Φανερά τρομαγμένοι οι άνθρωποι της ΔΕΗ κάλεσαν την Άμεση Δράση, διότι ο μεσήλικας τους απείλησε. Εκείνος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Έκαναν σερφ στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας και οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρο του κόσμου
Δύο τουρίστες αποφάσισαν να πάνε για σερφ το πρωί της Τετάρτης όχι σε κάποια παραλία της Ιταλίας, αλλά μέσα στην…