Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Η εβδομάδα που έρχεται- Τι πρέπει να ξέρετε

Κυριακή, 27 Αύγουστος 2017 - 11:11

-a Μέγεθος κειμένου +A

Από την Αλεξάνδρα Καρτά –αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο

 

Οι συνθήκες που θα επικρατούν αυτές τις μέρες,  28/8 – 3/9,  μπορεί να βάλουν πάλι σε κίνδυνο την παγκόσμια ηρεμία, αλλά και να ξυπνήσουν τα δυνατά και απόλυτα συναισθήματα.

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και φαίνονται τώρα μπροστά σας νέες επαγγελματικές και προσωπικές προοπτικές. Ένα επαγγελματικό ταξίδι, ή μετακίνηση για οικονομικούς λόγους θα έχει καλές προοπτικές, αλλά με ένα βαθμό καθυστέρησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν για κάποιους λόγους είχατε δυσκολίες και αναστατώσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Βάλτε τα όρια σας και αποδείξτε στους δικούς σας ανθρώπους ότι δεν μπορούν άλλο να σας [εκμεταλλεύονται] με τον τρόπο που θέλουν. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με καλές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε τις μέρες αυτές να είστε εγκρατείς σε έξοδα που θα δημιουργήσετε χωρίς να υπάρχει πραγματική ανάγκη. Βρείτε χρόνο και για την ηρεμία σας. Ξεκουραστείτε και επικοινωνήστε με τα άτομα που σας δημιουργούν ψυχική γαλήνη στις αποφάσεις σας. Μάλλον ένα ταξιδάκι θα σας χαλαρώσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικοί προβληματισμοί θα υπάρξουν την περίοδο αυτή. Θα έχετε το νου σας στραμμένο σε ότι θα σας δώσει ασφάλεια, αλλά αυτό που επιθυμείτε δεν θα είναι και τόσο εύκολο να γίνει. Μία προσωπική σας σχέση θα αποδειχθεί πολύ διαφορετική από αυτό που πιστεύατε για εκείνη μέχρι χθες. Επαγγελματικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Είστε στο μάτι του κυκλώνα για ακόμη μια φορά. Οι άνθρωποι που θα σας πλαισιώνουν, θα σας δώσουν κάποιο μάθημα ζωής που είναι απαραίτητο για την παρούσα περίοδο. Φροντίστε εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο,  να διαφυλάξετε την ησυχία σας, όπως επίσης να είστε υποψιασμένοι για κινδύνους που καραδοκούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δίνει λάμψη και ενέργεια σε όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες. Θα ανανεωθείτε, θα νοιώσετε μαχητικοί και θα αποφασίσετε για πολλά που φοβόσασταν μέχρι χθες. Αν υπάρχουν προβληματισμοί σε εργασιακά θέματα, θα υπάρχει λύση από εκεί που δεν το περιμένατε, με τις συνθήκες που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Οι φιλίες και οι συναισθηματικές σας υποθέσεις περνούν κρίση. Αποφύγετε τις πολλές κουβέντες, γιατί θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Τα μηνύματα και η επικοινωνία σας, θα πρέπει να είναι φειδωλή και αφήστε για αργότερα τις οριστικές αποφάσεις που τώρα δεν ωφελούν κανέναν. Οι νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες. Θα υπάρξουν στιγμές που θα σας απογοητεύουν οι άλλοι, όταν θα προσπαθούν να σας επισύρουν ευθύνες για θέματα του παρελθόντος. Φροντίστε να μην θυμώνετε με το παραμικρό, θα ήταν λάθος να δείξετε τις αδυναμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι παράξενο που τις μέρες αυτές θα έχετε πολλές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Άρης, συμβάλουν στο να σταθεροποιήσετε κάτι που ποθείτε πολύ, και συγχρόνως θα συμβαίνουν γεγονότα που θα σας ανανεώνουν. Νέα ξεκινήματα θα έχουν καλή πορεία, αλλά θα πρέπει να προσέχετε και την επιπόλαια φύση σας που κάποιες φορές σας προδίδει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές διεκδικήσεις θα συνεχιστούν και αυτές τις μέρες να σας απασχολούν έντονα. Βρείτε λίγο χρόνο να βάλετε μία σειρά στο πολύ φορτωμένο σας πρόγραμμα. Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με συμφωνίες και συζητήσεις που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και με ένα οικονομικό θέμα που συνδέεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα έχει και πάλι πολλά να σας αποκαλύψει. Τα γεγονότα δεν σταματούν και πολύ πιθανόν να χάσετε το μέτρο στις αντιδράσεις σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε λίγο και μην αφήνετε τους άλλους να σας ταράζουν. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε πολλές αλλαγές και εντάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε την επαγγελματική σας πορεία. Πολύ πιθανόν να σας δοθούν οι απαραίτητες συμβουλές από ανθρώπους που έχουν μεγάλη πείρα στον επαγγελματικό σας τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ολοκλήρωση, ή οριστική απόφαση. Προσοχή στην υγεία.

 

*** Στη βασική φωτογραφία : Το δέντρο της ζωής : Έργο της Αλεξάνδρας Καρτά

Διαβάστε για το δέντρο της ζωής by Alex Karta

Το δέντρο της ζωής είναι παγκόσμιο σύμβολο που βρίσκεται στην πνευματική παράδοση των περισσοτέρων πολιτισμών. Αναγνωρίζεται ως κοσμικός άξονας, ριζωμένο στα βάθη της γης, στο κέντρο του κόσμου, σε επαφή και με το υγρό στοιχείο και τα κλαδιά του να φτάνουν στον ουρανό και την αιωνιότητα. Κάθε εβδομαδιαίο ωροσκόπιο θα έχει την ακολουθία από ένα διαφορετικό κάθε φορά δέντρο ζωής, που θα προσαρμόζεται από την αστρολόγο Άλεξ Καρτά σε επίπεδο εικαστικό και διαισθητικό, μέσα από τα γεγονότα που θα ακολουθούν την συγκεκριμένη περίοδο.

***

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: