Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Δωρεάν θα μετακινούνται το 2018 όλοι οι στρατεύσιμοι

Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017 - 10:12

-a Μέγεθος κειμένου +A

Μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σχετικά με την κατά πόσο νόμιμη είναι δωρεάν η μετακίνηση των στρατιωτών  με τα ΜΜΜ ο  Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, υπέγραψε την έγκριση υπογραφής σύμβασης με τον ΟΑΣΑ.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με ανακοίνωση του διευκρινίζει τα εξής:

«Θα είναι ελεύθερη η μετακίνηση για το έτος 2018 με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής αρμοδιότητας του οργανισμού, όλων των Οπλιτών Θητείας, Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ), Αναπήρων Αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και συνοδών τους και για την μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο των σπουδαστών στις Παραγωγικές Σχολές.

Για πρώτη φορά, δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, έχουν όλοι οι στρατιώτες ανεξάρτητα από τον τόπο που υπηρετούν. Όσον αφορά στους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών, αξιωματικών και υπαξιωματικών, που βρίσκονται στην Αττική, παρέχεται σε όλους, όπως σε όλους τους σπουδαστές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η δυνατότητα μετακίνησης με την καταβολή του 50% του προβλεπόμενου κομίστρου είτε είναι απλό εισιτήριο είτε είναι πολλαπλό είτε είναι κάρτα διαρκείας, αφού πρώτα εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.

Θα ακολουθήσουν ανάλογες συμβάσεις με τους τοπικούς συγκοινωνιακούς φορείς σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: