Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Δωρεάν Έλεγχος Κλιματισμού από τη Citroen!

Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 - 09:42

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

Πιστή στις αρχές και στη φιλοσοφία της, η  Citroen αποδεικνύει ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της είναι ο  πελάτης!

Το καλοκαίρι πλησιάζει. Οι εξορμήσεις στις παραλίες θα ξεκινήσουν – αν δεν έχουν ήδη ξεκινήσει για κάποιους- και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει  τόσο θα γίνεται ολοένα και περισσότερο η χρήση του αιρ κοντίσιον.

Γι’ αυτό το λόγο η Citroen προσκαλεί όλους τους πελάτες της, να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού του αυτοκινήτου τους, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού του αυτοκινήτου, διασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ειδικά όμως κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού, φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι πάντοτε καθαρός.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Citroen  γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας και είναι στη διάθεσή των πελατών προκειμένου να πραγματοποιήσουν:

 

Δωρεάν  έλεγχο  κλιματισμού  8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • Έλεγχος ιμάντα κομπρεσέρ
  • Έλεγχος της κατάστασης των σωληνώσεων
  • Έλεγχος του φίλτρου σκόνης
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ
  • Έλεγχος δυναμικών πιέσεων
  • Έλεγχος θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς
  • Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου
  • Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

 

Οι προσφορές από τη Citroen δε σταματούν εδώ! Μπείτε στο online ραντεβού,  προγραμματίστε έναν  Δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού σας στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών  της Citroen  και  θα έχετε  δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

Η προσφορά ισχύει  έως  30/06/2017,  απευθύνεται σε ιδιώτες και είναι διαθέσιμη στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Citroen.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.citroen.gr/offres/c-line/

 

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: