Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 14 Δεκ 2017
 
 

Το DNA της γης – Κρύσταλλοι… οι μικροί μας Άγγελοι

Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016 - 10:20

-a Μέγεθος κειμένου +A

alex-karta-dec-16

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά  αστρολόγο- διαισθητική σύμβουλο

Όλοι μας κάποια στιγμή αναζητάμε μία πηγή ενέργειας που θα μας «φροντίζει» όταν το έχουμε απόλυτη ανάγκη. Τελικά η μάνα Γη δημιούργησε στα σπλάχνα της αυτούς τους πανέμορφους προστάτες, που όταν βρεθούν κοντά στους ανθρώπους, εναρμονίζονται με την ενέργειά τους και  «διαλέγουν» κατ επέκταση εκείνον που θα προστατέψουν.

Ο κάθε ένας από μας είναι ξεχωριστός σε ψυχική δομή, και διαφέρουν οι ανάγκες και επιδιώξεις μας προς την ζωή. Όπως επίσης κάθε περίοδος στην ζωή μας ξεχωρίζει, και αυτό την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Ακόμη και οι καθημερινές δυσκολίες και πιέσεις αντιμετωπίζονται όταν υπάρχει αυξημένη εσωτερική δύναμη.

Υπάρχει λοιπόν ένας ενεργειακός σύνδεσμός μεταξύ των κρυστάλλων και των ουράνιων επιρροών που αποτελούν τα ζώδια και σαν προέκταση το γενέθλιο ωροσκόπιο. Δεν είναι λοιπόν και τόσο απλό να λέμε ποιοι πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι ταιριάζουν με κάποιο από τα 12 ζώδια, γιατί αν ξεκινήσουμε με αυτή την σκέψη θα κάνουμε λάθος εκτίμηση και επιλογή κρύσταλλου. Αν θελήσουμε να έχουμε αυτούς τους αγγέλους στην καθημερινότητα μας, και να δεχόμαστε την εύνοια τους, θα πρέπει να έχουμε μία πιο βαθιά αστρολογική γνώση. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα αφήσουμε την διαίσθηση μας και την ενέργεια του κρυστάλλου να μας καλέσει ώστε να τον αποκτήσουμε. Όταν λοιπόν βρεθείτε κοντά σε λίθους, θα νοιώσετε να σας [καλούν], όχι απαραίτητα με την μορφή ή το χρώμα τους, αλλά ένα κύμα ενέργειας θα σας τραβήξει ή θα σας απωθήσει. Ήρθε τότε η στιγμή να αποκτήσετε τον γήινο άγγελό σας.

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ

Οι πλανητικές επιρροές του κάθε μήνα, μπορεί να σας βοηθήσουν στην επιλογή ενός κρυστάλλου, ή μίας σύνθεσης από αυτούς. Σημασία έχει ότι πάνω από όλα θα πρέπει να νοιώθετε εσείς καλά με ότι διαλέξετε, γιατί η ενέργεια τους πρέπει να είναι συμβατή με αυτό που ζητάτε. Ενδεικτικά σας προτείνω κάποιους, αλλά μην ξεχνάτε ότι η βάση στην επιλογή είναι το προσωπικό σας ωροσκόπιο, όπου εναρμονίζονται ενεργειακά καλύτερα με τις δικές σας ανάγκες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας κάνει αρκετά πολυάσχολους. Οι σκέψεις σας είναι έντονες σε πολλά θέματα που έχουν προκύψει κατά την διάρκεια του τελευταίου τριμήνου. Χρειάζεστε λοιπόν κρυστάλλους που θα σας ηρεμούν και θα σας δείξουν σωστές κατευθύνσεις. Ένας Αιματίτης και ο Αμέθυστος, θα σας δώσουν ηρεμία στις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μία μεταβλητή περίοδο. Θέλετε να φροντίσετε τα οικονομικά σας που σας έχουν προβληματίσει αρκετά, αλλά και να νοιώσετε σιγουριά σε προσωπικό επίπεδο. Οι κρύσταλλοι που θα πάρετε κοντά σας είναι ένας ελκυστικά όμορφος στην όψη κιτρίνης, που θα φέρει τύχη σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην ψυχική σας ανάταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι ο μήνας που θα σας δώσει πολύ ενέργεια, να ασχοληθείτε με πράγματα που είχατε εγκαταλείψει. Η εργασία σας και η προσωπική σας ζωή θα είναι δύο τομείς που θέλουν ενδυνάμωση. Ένας Φθορίτης θα σας δώσει προστασία και πνευματικότητα για σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να κάνετε μία αναδρομή σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας έχουν προβληματίσει. Μην είστε μόνοι σε αυτές τις ώρες που θα πρέπει να σκεφτείτε σωστά και κυρίως να ανεβείτε ψυχολογικά. Η καλύτερη παρέα είναι ένας Λάπις Λαζούλι, όπου θα τονώσει τις ψυχικές σας ικανότητες και την πνευματική σας δύναμη.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο, όπως επίσης και η προσωπική σας ολοκλήρωση. Αν λοιπόν βάλετε τώρα νέες και σταθερές βάσεις σε αυτά που σας παρουσιάζονται, η επιτυχία θα είναι με το μέρος σας. Ένας λοιπόν Αχάτης, θα σας ανοίξει την πόρτα για την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή θα σας δώσει πολύ ενέργεια στην εργασία σας, και θα πάρετε βοήθεια ουσιαστική από το σύμπαν για επαγγελματικά νέα ξεκινήματα. Ένας καλός σύμβουλος είναι για σας η Λάβα, που θα σας χαλαρώσει και θα σας απαλλάξει από το στρές που σας βασανίζει πολύ συχνά.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας αυτός το μεγαλύτερο μέρος του είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Βέβαια οι καταστάσεις δεν θα είναι πάντα ιδανικές και πολλοί από σας θα ζείτε από την απόλυτη χαρά και ολοκλήρωση, στην αντίθετη κατάσταση, αυτή της απομάκρινσης και του χωρισμού. Διαλέξτε έναν κρύσταλλο που θα σας προστατεύει συναισθηματικά, όπως ο Ροζ Χαλαζίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται με αλλαγές και μόνο. Σαν να έχετε χάσει τα νερά σας και αυτό σας κάνει να βρίσκεστε σε μία συνεχόμενη πάλη με τους άλλους και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ένας άγγελος με το όνομα Αμαζονίτης θα έχει το αποτέλεσμα που θα θέλετε, απαλύνοντας τα ψυχικά τραύματα που βρίσκονται πολύ βαθιά στην ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας, έχει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα σε προσωπικά θέματα. Επίσης η οικονομική ασφάλεια θα σας απασχολήσει έντονα κυρίως προς το τέλος του μήνα. Ένας άγγελος Χρυσόλιθος θα σας βοηθήσει να λάμψετε την περίοδο αυτή, θα σας βοηθήσει στα σχέδιά σας και θα σας δώσει οικονομική τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος θα σας δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες που θα προέλθουν κυρίως από νομικές ή άλλες υποθέσεις. Η οικονομική και επαγγελματική ανασφάλεια θα σας κάνει να σκεφτείτε λάθος δρόμους. Ισορροπήστε λοιπόν αυτό το διάστημα την εσωτερική σας αναστάτωση βάζοντας στην ζωή σας έναν Χρυσοπράσιο, ή έναν Όνυχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας απορροφούν πολλά άλυτα θέματα. Ίσως η επικοινωνία σας να μπλοκάρει σε κάποιες περιόδους και να θέλετε μία βοήθεια ώστε να βάλετε σειρά στις σκέψεις σας. Το τοπάζι διώχνει την αμφιβολία και την αβεβαιότητα αυτής της περιόδου με έναν όμορφο και ήρεμο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσωπική σας ζωή σας έχει κουράσει αρκετά, ο μήνας αυτός δεν ολοκληρώνει αυτά για τα οποία θεωρείτε πολύ σημαντικά, με αποτέλεσμα να νοιώθετε απογοήτευση κυρίως συναισθηματική. Χιάζεστε λοιπόν έναν Οπάλιο που διώχνει την θλίψη και φέρνει ελπίδα, όπως επίσης και έναν Σελεστίτη που σας βοηθά αυτή την περίοδο από τις δυσλειτουργικές σχέσεις.

 

Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6955 240 480

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: