Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Απρ 2024
Media

Διχάζει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου

Η πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή και οι υψηλοί τόνοι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί και οι κινήσεις το πρωθυπουργικού επιτελείου για την επόμενη μέρα,  καθώς και το ταξίδι του Αλ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που  επίσης προβάλλονται είναι οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, ο καθορισμός των ημερομηνιών για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά , η συνεδρίαση του Eurogroup και τα επόμενα βήματα στο ζήτημα της αξιολόγησης, η  όξυνση των σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας, η  ένταση των φορολογικών ελέγχων και οι διασταυρώσεις στοιχείων, οι εξελίξεις στο Προσφυγικό, η παρέμβαση της Εισαγγελίας για τον Άγγελο Συρίγο, το καμπανάκι της Δικαιοσύνης για τα κόκκινα δάνεια, η απόφαση για επανεξέταση του Κοινωνικού Τιμολογίου από τη ΔΕΗ, καθώς και η κατάσταση στην Καταλονία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ημέρα ντροπής  για τη  Βουλή-Ψηφίζεται σήμερα  το νομοσχέδιο- έκτρωμα για την αλλαγή φύλου που φέρνει ισοπέδωση.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πάνω από 1 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης στην περιφέρεια και στα νησιά

ΕΘΝΟΣ : Υπουργέ μου, έχεις γράμμα – «Γκάζια» στους υπουργούς μέσω επιστολής – Ζητείται ενημέρωση για τα προαπαιτούμενα – Από το αποτέλεσμα  θα κριθεί το μέλλον τους στην κυβέρνηση – Έργα και όχι λόγια.

Ν/Σ – Λαϊκές: Μπαίνει «κόφτης» στους μεσάζοντες των λαϊκών αγορών

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου :  Περάστε από την Εφορία διά υπόθεσίν σας – «Δαγκώνουν» οι έλεγχοι κατόπιν διασταυρώσεων (καταθέσεις, έσοδα, δαπάνες) για αδήλωτο χρήμα – 33% η «ποινή» επί του αδικαιολόγητου ποσού, πρόστιμα, προσαυξήσεις .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  5 νέα πακέτα για 2.071 προσλήψεις – Όλοι οι μεγάλοι διαγωνισμοί που τρέχουν για μόνιμους και εποχικούς στο Δημόσιο.

Ευαγγελισμός: SOS από την ψυχιατρική κλινική του «Ευαγγελισμού» – Φωτογραφία – ντοκουμέντο – Μόνιμα τα ράντζα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

Η ΑΥΓΗ : Μένει Μεσαίωνα η ΝΔ – Πλήρης υποταγή Μητσοτάκη στη «γραμμή» Γεωργιάδη – Βορίδη – Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου ΔΗΣΥ και Ποτάμι. Τσίπρας προς ΝΔ: Ο φιλελευθερισμός σας δεν μπορεί να είναι α λα καρτ και να εξαντλείται στην αγορά εργασίας .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Διχασμένο κόμμα – Με δύο πρόσωπα η ΝΔ που άλλαξε στάση και καταψηφίζει το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου – Αλ. Τσίπρας: «Η ΝΔ είναι υβρίδιο

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : Το φύλο δοκιμάζει την κυβέρνηση –  Διαφωνία από τους ΑΝΕΛ αλλά και εντός του ΣΥΡΙΖΑ – Δική της πρόταση η ΝΔ, που καταψηφίζει.

Tσίπουρο: Πώληση χύμα τσίπουρου στις λαϊκές – Σωρεία αντιδράσεων

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Να απομονώσει ο λαός την εγκληματική Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν- Δολοφονική επίθεσης σε μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο.

Τα ΝΕΑ : Η ευκαιρία της Δημοκρατικής Παράταξης – Η εκλογή αρχηγού σηματοδοτεί την επανασύνδεση της Κεντροαριστεράς με την κοινωνική της βάση. Ταυτότητα φύλου: Η δοκιμασία της κυβερνητικής συνοχής – Διχάζει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Αναμένονται απώλειες στην ψηφοφορία

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗιδο: Πράσινο φως  για ευρωπαϊκό ΔΝΤ- Eurogroup – Συναίνεση μεταξύ όλων των μελών στη μετατροπή του ΕΜΣ σε  Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο.

Related posts