Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
21 Μαΐ 2024
Media

«Διπλό σήμα κινδύνου». Συμφωνία λίγο-λίγο !!!

 

Οι εξελίξεις σχετικά με τη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης , ο νέος αναπτυξιακός νόμος που έρχεται στη Βουλή , οι αλλαγές στο εφάπαξ  καθώς και οι αλλαγές στη Επιτροπή Εξετάσεων για τις Πανελλαδικές,  αποτελούν τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, είναι το Προσφυγικό, η τουρκική παραβατικότητα στο Αιγαίο, οι εξελίξεις στην Τουρκία, η απόφαση της Κομισιόν για την άρση της βίζας σε Τούρκους πολίτες, τα κόκκινα δάνεια , οι τηλεοπτικές άδειες,  καθώς και  οι εξελίξεις στο προεκλογικό σκηνικό των ΗΠΑ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : «Η φρικτή αλήθεια»-Στο φως έρευνα της «Σχολής Μάνατζμεντ και Τεχνολογίας « του Βερολίνου-Βύθισαν την Ελλάδα για να σωθούν οι Ευρωπαϊκές τράπεζες( ότι ακριβώς υποστήριζε η δημοκρατία από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της)-Το παιχνίδι ήταν στημένο-Από τα 220 δις. των μνημειακών δανείων μόνο το 5% μπήκε στη χώρα. Τα υπόλοιπα δόθηκαν για πληρωμές χρέους και τόκων. Παιδεία-Ολοήμερα: Στη 1.15 θα φεύγουν οι μαθητές από τα ολοήμερα.
ΕΘΝΟΣ : «Το νέο δόγμα για επενδύσεις και ανάπτυξη» -Αναπτυξιακό Νόμο με οκτώ ισχυρούς πυλώνες καταθέτει η κυβέρνηση-Σταθερό φορολογικό περιβάλλον, επιδοτήσεις και απαλλαγές προβλέπει το νομοσχέδιο. Έμφαση σε αγροτικά προϊόντα , τουρισμό, πληροφορική και επικοινωνίες. Ειδικό ταμείο για την εξυγίανση των ζημιογόνων εταιρειών.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Ο Πούτιν σε ρόλο Τσάρου-Μετά το Άγιο όρος κατεβαίνει στην Πόλη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Ιδού το νέο εφάπαξ»-Αποκλειστικό: Πως υπολογίζεται με βάση το ν/σ Κατρούγκαλου, πότε θα καταβληθεί – Με μειώσεις πολλών ταχυτήτων.
ΕΣΤΙΑ : «Όλη η αλήθεια γα τα νέα μέτρα» -Η πραγματική ιστορία του λεγόμενου δημοσιονομικού κόφτη.
Η ΑΥΓΗ : «Στη Βουλή η συμφωνία»- Ασφαλιστικό και φορολογικό σήμερα στην Επιτροπή, Δευτέρα στην Ολομέλεια- Στο τραπέζι του Eurogroup οι ελληνικές προτάσεις για χρέος και δημοσιονομικό διορθωτή. Φρ. Ολάντ: «Τη Δευτέρα να υπάρξει συμφωνία με την Ελλάδα» .
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : «Πάρε κόφτη, δώσε χρέος» – Πυρετός παρασκηνιακών διαβουλεύσεων ενόψει Eurogroup, άγνωστος «Χ» το ΔΝΤ- Φρ. Ολάντ; Η Γαλλία επιθυμεί λύση για την Ελλάδα τη Δευτέρα.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  : «Ξήλωσαν την Επιτροπή Εξετάσεων» – Κομματικά παιχνίδια δέκα ημέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων .
Ο ΛΟΓΟΣ : « Χωρίς βίζα οι Τούρκοι στην ΕΕ»- Η Κομισιόν προτείνει την κατάργηση της από το τέλος Ιουνίου.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : « Με κάλπικες αντιθέσεις πάει να κρύψει το αντιλαϊκό πακέτο»…ενώ έχει ήδη συμφωνήσει στο μνημόνιο-κάβα.
ΤΑ ΝΕΑ  : «Συμφωνία λίγο-λίγο»- Από τις θετικές δηλώσεις των Ευρωπαίων πιάνεται η κυβέρνηση που επιμένει να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα για την ψήφιση Φορολογικού και Ασφαλιστικού στη Βουλή-Αστάθμητος παράγοντας το ΔΝΤ-Η βρύση, το νερό και το παρασκήνιο του Κυβερνητικού Συμβουλίου.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Διπλό σήμα κινδύνου»– Η αβεβαιότητα στην οικονομία «παγώνει» την αγορά- Φόβοι για επιπτώσεις σε τουρισμό-εμπόριο. Διαπραγμάτευση: Χαμηλές προσδοκίες για το έκτακτο Eurogroup-Συμφωνία τέλος Μαΐου βλέπουν κυβέρνηση-δανειστές.ΕΚΤ: Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ
 
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Στο  Eurogroup το χρέος»-Στη συνεδρίαση της 9ης Μαΐου  οι μεταρρυθμίσεις και για πρώτη φορά η βιωσιμότητα χρέους-Αγεφύρωτη η απόσταση για τον αυτόματο μηχανισμό λήψης έκτακτων μέτρων. ΕΚΤ: Αποσύρονται από την αγορά τα 500ευρπα
Το ΠΟΝΤΙΚΙ: «Πότε ο Σόιμπλε δεν μπορεί, πότε ο Τόμσεν του πονεί»-Υποχρέωση των Ευρωπαίων να φρενάρουν τους εκβιασμούς των ακραίων-Ήδη βαρύ το τίμημα των μέτρων, ρίσκο και γι αυτούς η επανάληψη των …Ιουλιανών του 2015.
 
 
 
 
 
 

Related posts