Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
17 Μαρ 2025
SLIDER

Διπλό φονικό σε χωριό της Λάρισας- Ο δράστης είναι ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο του

Διπλό φονικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο χωριό Γόννοι του Δήμου Τεμπών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr άνδρας ηλικίας 60 ετών φέρεται να σκότωσε – άγνωστο μέχρι στιγμής με ποιόν τρόπο – δύο άτομα, στην επιχείρηση (ξυλουργείο) που διατηρεί. Τα δύο θύματα φέρεται να είναι Ρομά τα οποία είχαν πάει για κάποια δουλειά που είχαν με τον ιδιοκτήτη.

Ο φερόμενος ως δράστης παραμένει ταμπουρωμένος μέσα στο κατάστημά του, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναμένονται και δυνάμεις των ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr ο δράστης είναι γνωστός για την πολιτική του δράση με την Χρυσή Αυγή με την οποία ήταν και υποψήφιος βουλευτής.