Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 24 Νοε 2017
 
 

Δύο πρωτότυπες μοτοσυκλέτες Honda στην Έκθεση EICMA 2016

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 - 09:33

-a Μέγεθος κειμένου +A

cb-1100

Δύο πρωτότυπα μοντέλα που εξελίχθηκαν στο R&D κέντρο της Honda στη Ρώμη είχαν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες της έκθεσης. Ήταν η Honda  CB1100 και h CRF1000L Africa Twin.

Η CB1100 TR concept δημιουργήθηκε για να αποτυπώσει το συναίσθημα και τον ενθουσιασμό της Αμερικανικής flat track κουλτούρας (αγώνες σε οβάλ, χωμάτινες πίστες).

Οι σχεδιαστές του R&D κέντρου της Honda που εδρεύει στη Ρώμη οραματίστηκαν τη CB1100 TR ως ‘Βασιλιά των Flat Track’, το αντίπαλο δέος στις παραδοσιακές flat track μοτοσυκλέτες που σχεδιάστηκαν ειδικά για οβάλ χωμάτινες πίστες. Παρά το διάχυτο, γνήσιο αγωνιστικό της πνεύμα, σχεδιαστικά προσανατολίζεται περισσότερο στη ‘street’ φιλοσοφία που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των Ευρωπαίων πελατών.

africa-twinΟ αριθμός 58 χρησιμοποιείται στην CB1100 TR προς τιμήν του αγαπημένου αναβάτη της Honda στο MotoGP, Marco Simoncelli, ο οποίος χάθηκε άδικα πριν 5 χρόνια.

H Africa Twin Enduro Sports concept δημιουργήθηκε για να επεκτείνει την οικογένεια Africa Twin και να ικανοποιήσει τη φαντασία των πελατών οι οποίοι ονειρεύονται νέες δυνατότητες γι’ αυτή τη μοτοσυκλέτα περιπέτειας ‘Παντός Εδάφους’.

Σε αυτό το πνεύμα, με την έκδοση Enduro Sports, οι σχεδιαστές του R&D κέντρου της Honda άνοιξαν νέους ορίζοντες στη φιλοσοφία της CRF1000L Africa Twin, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου. Το βασικό μοντέλο φέρει αρκετά ελαφρύτερα εξαρτήματα του πλαισίου, προερχόμενα από μονοκύλινδρα αγωνιστικά μοντέλα CRF της Honda. Η συνολική εμφάνιση και αίσθηση είναι αυτή μιας ελαφριάς μοτοσυκλέτας με σπορ διαθέσεις. Η Enduro Sports concept σχεδιάστηκε για να είναι η ‘Βασίλισσα του Off-Road’, διαχωρίζοντας τη θέση της από οποιαδήποτε άλλη πολυκύλινδρη μοτοσυκλέτα.

 Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: