Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Δεκ 2021
Auto-Moto

Δύο πρωτότυπα της Mitsubishi στη Shanghai

Δυο νέα πρωτότυπα μοντέλα θα παρουσιάσει η Mitsubishi στην 15η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στη Shanghai της Κίνας από τις 20 – 29 Απριλίου 2013.

Οι επισκέπτες θα δουν τα πρωτότυπα   CA-MiEV και το Concept G4 αλλά και τα μοντέλα παραγωγής  ASX (RVR ή Outlander Sport σε ορισμένες αγορές) και  το καινούριο Outlander του οποίου οι πωλήσεις ξεκίνησαν τον Ιανουάριο 2013 .

Επενδύοντας στην οδηγική απόλαυση για ένα βιώσιμο μέλλον για όλους, η MMC πρωταγωνιστεί στην παρουσίαση τεχνολογιών για τη δημιουργία αυτοκινήτων φιλικών προς το περιβάλλον, που προσφέρουν οδηγική απόλαυση, και είναι αξιόπιστα.

Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν:

•             MMC’s τεχνολογία ηλεκτρικών οχημάτων

•             Τεχνολογίες γα μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

•             4Χ4 τεχνολογία Super Select 4WD

•             S-AWC (Super All-Wheel Control, που προσφέρει ισορροπία μεταξύ της οδηγικής απόλαυσης και της οδηγικής ασφάλειας και άνεσης

•             RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) σύστημα για την απορρόφηση της ενέργειας που εκλύεται κατά τη διάρκει ατης σύγκρουσης

•             Προηγμένες τεχνολογίες παθητικής ασφάλειας όπως είναι ACC (Adaptive Cruise Control System) και FCM (Forward Collision Mitigation System)

To  Concept G4

Το MITSUBISHI Concept G4 είναι το όραμα της MMC για ένα νέο compact sedan το οποίο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο. Το MITSUBISHI Concept G4 χρησιμοποιεί μία αισθητική διαμαντιού στη σχεδίαση της εμπρός μάσκας, των προβολέων και των πίσω φώτων. Το αποτέλεσμα είναι μία συναρπαστική φυσιογνωμία παρατηρώντας το από μπροστά και ένα εντυπωσιακό πίσω τμήμα που απογειώνει τη φαντασία καθώς απομακρύνεται.

Το  Concept G4 υιοθετεί στυλιστικά στοιχεία compact sedan επόμενης γενιάς

•         κοντό ρύγχος που εξασφαλίζει κορυφαία ορατότητα και ευελιξία,

•         ελκυστικές και ρέουσες αναλογίες προφίλ που εξισορροπούν τη μέγιστη

ευρυχωρία εσωτερικού με τη βέλτιστη αεροδυναμική, και

•         δυναμική χαρακτηριστική ανερχόμενη γραμμή από εμπρός προς τα πίσω

Το MITSUBISHI Concept G4 πετυχαίνει κατανάλωση καυσίμου από τις καλύτερες στην κατηγορία καθώς το αμάξωμα RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) – το ελαφρύτερο στην κατηγορία λόγω εκτενούς χρήσης ατσαλιού υψηλής αντοχής –αντλεί ισχύ από έναν ελαφρύ και συμπαγή κινητήρα 1.2 MIVEC που συνδυάζεται με κιβώτιο CVT, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μείωσης του βάρους.

Το MITSUBISHI Concept G4 προσφέρει εγγυημένη οδηγική απόλαυση με την ευελιξία και το σπορ χαρακτήρα του λόγω μικρότερου βάρους, ενώ συμβολή έχουν επίσης η αξιόπιστη συμπεριφορά/σταθερότητα και η οδηγική άνεση. Η άνεση των επιβατών αυξάνεται χάρη στα ψηλά σημεία Η των καθισμάτων (Hip Points) και στα μεγάλα ανοίγματα των θυρών που διευκολύνουν την είσοδο / έξοδο αφενός και στον άφθονο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών αφετέρου.

 

3. Concept CA-MiEV

Βασισμένη στα σχόλια των πελατών i-MiEV την τελευταία τριετία και στη συνεχή τεχνολογική πρόοδο των μπαταριών κα των ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης, η MMC πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να φέρει τα γνήσια EV μοντέλα εκτός αυστηρά αστικού περιβάλλοντος με μία νέα γενιά συμπαγών-μικρομεσαίων EV.

Προβάλλοντας τις διάφορες τεχνολογίες που η MMC σκοπεύει να παρουσιάσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στη γκάμα των παγκόσμιων μοντέλων της, το κομψό Concept CA-MiEV μπορεί να προσφέρει αυτονομία 300 km χάρη στην επόμενη γενιά συστημάτων EV, στις μπαταρίες υψηλής πυκνότητας, στο ελαφρύ βάρος και στην προηγμένη αεροδυναμική. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στα προάστια και εκτός πόλης γενικότερα.

Άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά σε πραγματικές συνθήκες περιλαμβάνουν ασύρματη τεχνολογία φόρτισης, λειτουργίες με ενεργοποίηση μέσω smartphone, κλπ.

Related posts