Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 20 Ιουν 2018
 
 

Δηλώσεις έκανε ο κ.Λεβέντης για τα 3 θέματα που απασχολούν την Έλλαδα

Σάββατο, 17 Φεβρουάριος 2018 - 20:15

-a Μέγεθος κειμένου +A

«Αν δοθεί το όνομα είναι σαν να ξεριζώνουμε την ψυχή από το σώμα μας» στο παιχνίδι της ενσωμάτωσης του όρου «Μακεδονίας» εισβάλει και ο Βασίλης Λεβέντης .

Θέση πήρε το Σάββατο 17/02 ο κ.Λεβέντης όχι μόνο για τα Σκόπια αλλά και για την υπόθεση Novartis και για τις τούρκικες προκλήσεις οπού ζήτησε και συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Για την υπόθεση της Novartis ανέφερε πως η Ένωση Κεντρώων θέλει όλα τα στοιχεία στο φως.

Συμπλήρωσε για τον όρο Μακεδονία «Το θέμα έχει κλείσει και ο όρος Μακεδονία θα συμπεριλαμβάνεται στη σύνθετη ονομασία. Ξεχνούν φυσικά αυτοί που δίνουν το όνομα στα Σκόπια ότι η Μακεδονία δεν είναι δική τους, ανήκει στην ιστορία, στους προγόνους της, στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και στις μελλοντικές γενιές» συνέχισε προσθέτοντας «Παρακολουθώ επίσης ότι και οι ΗΠΑ θέλουν να κλείσει το θέμα, χωρίς να υπολογίζουν την βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν επιθυμεί να δοθεί το όνομα. Αν δοθεί το όνομα είναι σαν να ξεριζώνουμε την ψυχή από το σώμα μας. Η Μακεδονία είναι η ψυχή μας».Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: