Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 21 Αυγ 2018
 
 

Διευθύνων Σύμβουλος στην Sky Express ο Χάρης  Μπότσαρης

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017 - 10:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

Καλά τα πήγε φέτος το καλοκαίρι η Sky Express, η ελληνική αεροπορική εταιρία που συνδέει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με τα περισσότερα ελληνικά νησιά που έχουν μικρά αεροδρόμια.

Η εταιρία βρίσκεται σε άνοδο και γι αυτό βάζει νέους στόχους για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο ενώ συνεχίζει τις πτήσεις το χειμώνα για να εξυπηρετεί τους κατοίκους των ακριτικών νησιών.

Χθες  ( Τετάρτη) η εταιρία ανακοίνωσε αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Αναβαθμίστηκε ο Χάρης Μπότσαρης ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Επίσης ο Μιχάλης  Νερομυλιώτης  ανέλαβε τη θέση του  Υπόλογου Διευθυντή (Accountable Manager).

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Sky Express, όπως αυτό προέκυψε κατά τη χθεσινή  Γενική Συνέλευση των μετόχων, είναι η ακόλουθη:

 

  • Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος
  • Νίκη Καραγκουλέ – Καραγεώργου, Αντιπρόεδρος
  • Χάρης Μπότσαρης, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Εμμανουήλ Κονταράκης, Μέλος
  • Παναγιώτης Γιαννούκος, Μέλος

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας θα εστιάσει στη εμβάθυνση των διαδικασιών παρακολούθησης, οργάνωσης και λειτουργίας του πτητικού της έργου, στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών, στην καλύτερη εκμετάλλευση των ευκαιριών και στην διεύρυνση των συνεργασιών, με στόχο να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της Sky Express στην αεροπορική αγορά.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: