Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Βασίλης Πολυμερόπουλος

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 - 18:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται εφεξής ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστό μεταπτυχιακό δίπλωμα, όπως ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, στέλεχος της ΔΑΚΕ Δημοσίου και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ), κατηγορείται ότι αποκόμισε υπηρεσιακά και μισθολογικά οφέλη έχοντας παρουσιάσει ψεύτικο τίτλο σπουδών, γεγονός που επικύρωσε και το Τριμελές Πλημελλειοδικείο Αθηνών, κρίνοντας τον ένοχο για την υπόθεση.

Μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, ήρθε και η διαγραφή του από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον κ. Αυγενάκη να αναφέρει στο σχετικό ενημερωτικό σημείωμα: «λαμβάνοντας υπόψη το Καταστατικό, τις ιδεολογικές αρχές και θέσεις του κόμματος και την υπ’ αριθ. 26124/15-09-2017 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αποφάσισε την διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου Βασίλη του Κωνσταντίνου από μέλος του κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν».

Παράλληλα προσθέτει για τις αντιδράσεις που προέκυψαν από πλευράς κυβέρνησης:

«Τότε, που ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφιζε και ήταν απέναντι σε κάθε έλεγχο νομιμότητας, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο περιπτώσεις σαν αυτή του κ. Πολυμερόπουλου. Καλά θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μας κουνάει το δάχτυλο, να ενημερώσει τους πολίτες γιατί σταμάτησε από τον Ιανουάριο του 2015 τους ελέγχους για την ορθή τήρηση της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Επίσης, πόσες υποθέσεις επίορκων δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν εκκρεμείς στα Πειθαρχικά Συμβούλια, με ορατό τον κίνδυνο στο τέλος του έτους πολλοί από αυτούς να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: