Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Φεβ 2020
Αστρολογία

Διαχωρισμοί και σπασίματα σε πολιτικές παρατάξεις και συμφωνίες

Οι ημερήσιες πλανητικές επιρροές (9/1) από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου, θα είναι για λίγες ώρες (18.53 έως 21.44 ) σε κενή πορεία. Κατά την διάρκεια αυτή καλό είναι να μην γίνονται νέα ξεκινήματα, εφόσον θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα. Η όψη που γίνεται με Σελήνη και Ουρανό, χαρακτηρίζεται με εκκεντρικότατα και επαναστατικές αντιδράσεις. Θα συμβούν πολύ πιθανόν διαχωρισμοί και σπασίματα σε πολιτικές παρατάξεις και συμφωνίες.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν και να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε μεταρρυθμίσεις, αν αυτό δεν είναι απόλυτα αναγκαίο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι η προσωπική σας ζωή, έφτασε σε μία κομβική στιγμή, όπου θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τίποτε δεν θα είναι πλέον ίδιο με το χθες. Η Σελήνη σήμερα, θα σας υπενθυμίσει το τέλος αυτής της εποχής, μέσα από ένα γεγονός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ξεχωριστή μέρα σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη σήμερα, θα σας κάνει να ανανεώσετε για λίγο την προσωπική σας ζωή, μετά από μία όχι και τόσο ευχάριστη περίοδο που περάσατε με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις σε κάθε περίπτωση και αφιερώστε χρόνο στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Καλές προοπτικές θα υπάρξουν σε κάθε συναισθηματική και επαγγελματική προσέγγιση. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε λύσεις, που αφορούν ένα επαγγελματικό σας διάβημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας ενώ έχουν μία ανοδική πορεία, θα έχετε σήμερα μία μικρή κάμψη, όπου θα αποδειχθεί εντέλει πολύ χρήσιμη. Βάλτε μικρά [κενά], όταν κάτι θέλει σκέψη και καλύτερη στρατηγική.

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει ένα διάλειμμα σε κάποιες καταστάσεις που θέλουν λύσεις εδώ και τώρα. Μάλλον η προσωπική σας ζωή, δεν είναι συντονισμένη με την δική σας πορεία και φιλοσοφία. Έτσι θα υπάρξουν οι απαραίτητες αλλαγές, κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένεια θα σας απασχολήσει υπερβολικά και πολύ πιθανόν να ανανεώσετε τον χώρο σας. Η υγεία σας, όπως επίσης και η υγεία ενός δικού σας προσώπου, θα είναι μέσα στις έγνοιες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στον Υδροχόο, θα φροντίσει κάποιες από τις εκκρεμότητές σας, κάτι που θα πρέπει να μην σας αγχώνει. Μία μετακίνηση σας, θα είναι η αιτία να γνωρίσετε κάποια πολύ ενδιαφέροντα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές ανησυχίες θα έχουν μετά το απόγευμα μία καλύτερη πορεία, οπότε και θα μαζέψετε τις δυνάμεις σας, σε άλλα εξ ίσου σημαντικά πρακτικά θέματα. Φροντίστε την υγεία σας, με μία κάπως επιβαρυμένη περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα γι άλλη μία μέρα στο δικό σας ζώδιο, ανανεώνει τις σκέψεις σας και σας κάνει αρκετά πιο πρωτοπόρους σε θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε να δείξετε αυτό που πραγματικά υπάρχει μέσα σας, σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε και εκτιμάτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και η μοναξιά σήμερα σας ταιριάζει γάντι, εσείς από το απόγευμα, θα θελήσετε να λειτουργήσετε με νεωτεριστικό τρόπο και να επικοινωνήσετε με άτομα που σας δίνουν έμπνευση και χαρά.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

Related posts