Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Διάσημος σεφ με 3 αστέρια Michelin ζητά να βγει από τον ταξιδιωτικό οδηγό!

Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 - 19:53

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας διακεκριμένος σεφ από τη Γαλλία αποφάσισε να υποβάλλει αίτημα να εξαιρεθεί από τον ταξιδιωτικό οδηγό της Michelin.

Ο λόγος για τον 46χρονο Σεμπαστιάν Μπρα του εστιατορίου «Le Suquet» στο Λαγκιόλ στη νότια Γαλλία , ο οποίος παρά τα τρία αστέρια που έχει βραβευθεί, αποτελεί ένα ακόμα θύμα της «μεγάλη πίεση», όπως ο ίδιος επικαλέστηκε στην αίτηση του.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή υπόθεση που καλείται να αντιμετωπίσει η Michelin, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο εκπρόσωπος του ομίλου δηλώνει ότι είναι απόλυτα σεβαστό και θα εξετάσει την περίπτωσή του, πριν δώσει την τελική της απάντηση.

«Πρώτη φορά σεφ μας ζητά να μην περιληφθεί στον οδηγό μας (…) το λαμβάνουμε υπ’ όψιν και το σεβόμαστε», είπε η ίδια, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η εξαίρεση του μάγειρα δεν θα γίνει «αυτόματα» καθώς θα πρέπει να προηγηθεί συζήτηση από την αρμόδια συντακτική ομάδα του οδηγού.

Η γαλλική εταιρεία κατασκευής ελαστικών που εδρεύει στο Κλερμόν – Φεράν είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών στον κόσμο, μαζί με την Bridgestone και την Goodyear.

Εκτός από τα ελαστικά της και τη μασκότ της όμως, η εταιρεία είναι εξίσου γνωστή για τους πράσινους και τους κόκκινους ταξιδιωτικούς οδηγούς, και τα περίφημα αστέρια της (étoiles Michelin), που απονέμει σε εστιατόρια για το φαγητό τους.

Ο Σεμπαστιάν Μπρα είναι γιος του επίσης βραβευμένου με τρία Michelin σεφ, Μισέλ Μπρα, ο οποίος το 1992 άνοιξε το εστιατόριο Le Suquet, ενώ τον Ιούνιο του 2002 άνοιξαν μαζί ένα δεύτερο εστιατόριο στο Windsor Hotel στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: