Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Σεπ 2022
Blender

Διάσημοι βρέθηκαν πίσω από το μπαρ για καλό σκοπό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Vegas, Χρήστος Βολικάκης, Ανθή Βούλγαρη, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και Βασίλης Θωμόπουλος ήταν δίπλα μας σε ένα από τα πιο πρωτότυπα events φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Στο «Διάδρασις» γιόρτασαν την Διεθνή ημέρα εθελοντισμού για την κοινωνική δράση αλλά όχι μόνοι τους.

Μαζί τους είχαν το δημοφιλές ποπ συγκρότημα Vegas οι οποίοι με πάρα πολύ κέφι βρέθηκαν πίσω από την μπάρα για να κεράσουν όσους βρέθηκαν στην γιορτή! Χαμόγελα χορός και Vegas μουσική.

Στην προσπάθεια  να περάσουμε το μήνυμα ότι η ζωή μας διαδραματίζεται μακριά από μια οθόνη και ότι οι σημαντικές στιγμές είναι αυτές που ζούμε με ανθρώπους που αγαπάμε ή με καινούργιες γνωριμίες που κάνουμε στην καθημερινότητά μας ήταν κι άλλα πρόσωπα που έχουμε λατρέψει και μας έχουν κάνει περήφανους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας, παρά το ότι είχε μόλις μερικές μέρες ελεύθερες στην Ελλάδα, μας τίμησε με την παρουσία του πίσω από την μπάρα καθώς δέχθηκε με πολύ μεγάλη του χαρά να πάρει την θέση του barman για μερικά λεπτά έτσι ώστε να βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο την στήριξη των δράσεών μας.

Εκεί, πίσω από την μπάρα, και η Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή και πολύ όμορφη δημοσιογράφος πάντα ευγενική ήρθε δείχνοντας πόση σημασία έχουν οι στιγμές μας και η κοινωνική συναναστροφή μακριά από  τα διαδικτυακά παιχνίδια.

Στην παρέα μας ήταν επίσης ο Νίκος Αναγνωστόπουλος που άφησε για λίγο τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής αλλά και οι πανέμορφες δίδυμες αδερφές που πήραν μέρος στο Survivor1.

O κόσμος που βρέθηκε στο Μαντζάρου 3 το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους αγαπημένους του σταρ, να χορέψει μαζί τους να τους ζητήσει αυτόγραφο και φυσικά να πιούν ένα ποτό από τα χεράκια τους.

Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τις ανάγκες της οργάνωσης Διάδρασις για την ενημέρωση παιδιών προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας  για την αποφυγή του εθισμού στο διαδίκτυο αλλά και την βοήθεια παιδιών που ανήκουν σε άπορες οικογένειες.


Λίγα λόγια για το Διαδρασις

Ο φορέας «Διάδρασις» αποτελεί έναν φορέα που πραγματοποιεί πληθώρα δραστηριοτήτων όπως:
– Σχολές Γονέων: Λειτουργούν από το 2011 και αφορούν στην ενημέρωση των γονέων για τον ηλεκτρονικό εθισμό καθώς και στην εκμάθηση τεχνικών επίβλεψης, μέσα από διαδραστικά work shops.

– Δράσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα-δράσεις προς την κοινότητα: Ενημερωτικές ενέργειες της διεπιστημονικής μας ομάδας σε σχολεία, αθλητικά κέντρα, χώρους εστίασης , κεντρικές πλατείες με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

-Ο φορέας «Διάδρασις» λειτουργεί το πρόγραμμα αποκατάστασης «Δια…Λόγου Τέχνη» στο οποίο υπάγονται τρία διεπιστημονικά κέντρα όπου παρέχονται δωρεάν θεραπευτικές συνεδρίες και σχολική μελέτη στα παιδιά άπορων οικογενειών.

Πληροφορίες:

 

Related posts