Επιστροφή στην κορυφή
Πέμπτη, 23 Νοε 2017
 
 

Δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος και πέθανε!

Δευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 - 17:47

-a Μέγεθος κειμένου +A

sismanogelio-666x399-400x240Γυναίκα καρκινοπαθής με επιβαρυμένο ιστορικό, προσήλθε στο Σισμανόγλειο το οποίο εφημέρευε  το πρωί με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι ιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία.

Όμως ο Αξονικός Τομογράφος του νοσοκομείου δεν λειτουργούσε και κρίθηκε απαραίτητο να διακομισθεί στο Νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ.

Αμέσως μετά την αξονική, δυστυχώς η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Εάν ήταν σε λειτουργία ο Αξονικός Τομογράφος του ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ θα γλίτωνε την ταλαιπωρία, θα ήταν πιο άμεση η ιατρική αντιμετώπιση και μπορεί να ζούσε. Και πόσοι άλλοι Ασθενείς, τροχαία ατυχήματα έχουν τραγική κατάληξη ή μένουν ανάπηροι εξαιτίας της καθυστέρησης στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της Νόσου;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Επισημάναμε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι Ασθενείς από την έλλειψη Αξονικών Τομογράφων στα Νοσοκομεία. Χαλάνε και μένουν χαλασμένοι. Που να βρεθούν χρήματα;

Εφημερεύουν Νοσοκομεία χωρίς να διαθέτουν Αξονικό Τομογράφο. Προσέρχονται οι Ασθενείς στα Επείγοντα με σοβαρά προβλήματα Υγείας και διακομίζονται σε άλλα Νοσοκομεία ή τον Ιδιωτικό τομέα, για Αξονική Τομογραφία.

Χάνεται πολύτιμος χρόνος στη διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου, που καθίσταται μοιραίος πολλές φορές για τη ζωή των Ασθενών.

Ο κος Πολάκης θα έπρεπε να είναι πιο ταπεινός στις αναρτήσεις του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκτός και εάν γεννήθηκε για την καταστροφή!!

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Σήμερα 20/03/2017 !!!

Μεγάλο Νοσοκομείο κορμός των εφημεριών της Αττικής. Δεν διαθέτει Αξονικό Τομογράφο. Είναι χαλασμένος πάλι!!!

Περιμένουν καμία δωρεά να το επισκευάσουν και πάλι!!! Και όμως το ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ είναι πλεονασματικό Νοσοκομείο!!!

Γυναίκα καρκινοπαθής με επιβαρυμένο ιστορικό, προσήλθε στην εφημερία το πρωί με σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι ιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία. Διεκομίσθει στο Νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: