Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα σκουπίδια σας; Φτιάξτε γιγάντια Transformers!

Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 - 19:52

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Τουλάχιστον αυτό είναι που κάνουν ένας πατέρα με τον γιο του στην Κίνα, οι οποίοι από αγρότες κατάφεραν να γίνουν ικανότατοι μεταλλουργοί και μάλιστα να ανοίξουν το δικό τους εργαστήριο στην επαρχία Χουνάν στο Νοτιοκεντρικό τμήμα της χώρας, φτιάχνοντας τις φιγούρες πραγματικά από το τίποτα!

Οι ίδιοι ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται πάνω στο φιλόδοξο εγχείρημα τους πριν από 7 χρόνια, το 2010 και έμπνευση τους αποτέλεσαν (φυσικά) τα τεράστια ρομπότ-αυτοκίνητα των αντίστοιχων ταινιών δράσης.

Χρησιμοποιώντας απλώς παλιοσίδερα που έβρισκαν από δω κι από κει, η πρώτη τους ολοκληρωμένη φιγούρα τεραστίων διαστάσεων, τους πήρε ενάμιση μήνα δουλειάς, αλλά από τότε δεν το έχουν μετανιώσει καθώς πλέον έχουν να υπερηφανεύονται για τον ολόδικο τους «στρατό» και την οικονομική επιτυχία της επιχείρησης που έστησαν οι δυο τους.

Δεν είναι μόνο όμως, η ευμάρεια που τους κάνει ευτυχισμένους, αλλά το συναισθηματικό δέσιμο, το οποίο έρχεται μέσα από τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές της χειρωνακτικής εργασίας!

Έτσι, ναι μεν μπορεί να μην μπορούμε όλοι να μετατρέψουμε τα απορρίμματα μας σε κάτι τόσο μεγαλειώδες, όμως μπορούμε να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε κάτι που θα μας εμπνεύσει και θα μας δέσει ακόμη περισσότερο με την οικογένεια ή τους φίλους μας!

 

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: