Επιστροφή στην κορυφή
Παρασκεύη, 20 Ιουλ 2018
 
 

Δείτε το βίντεο με το πρώτο δείγμα νοθείας στις τουρκικές εκλογές

Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018 - 13:31

-a Μέγεθος κειμένου +A

Οι  κάλπες για τις τουρκικές εκλογές άνοιξαν στις  08:00 το πρωί οι κάλπες και θα κλείσουν στις 17:00. Θα ψηφίσουν 60.000.000 Τούρκοι. Σήμερα θα αποφασισουν αν θα αλλάξουν σελίδα η θα παραμείνουν στο καθεστώς του Ερντογάν.

Ποιος θα είναι άραγε αυτός που θα διαφεντεύει στο εξής τις τύχες τους, αλλά και τα μέλη που θα απαρτίζουν στο εξής την τουρκική Εθνοσυνέλευση. Θα το μάθουμε αργά το βράδυ.

Το στοιχείο που αλλάζει σε αυτή την εκλογική διαδικασία σε σύγκριση με τις προηγούμενες είναι ότι για πρώτη φορά οι κάλπες θα κλείσουν την ίδια ώρα σε όλη τη χώρα, κατόπιν απόφασης που έλαβε το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο της Τουρκίας.

Και ενώ τα σενάρια για πιέσεις στους ψηφοφόρους της κεντρικής Τουρκίας δίνουν και παίρνουν αναφέρθηκε το πρώτο δείγμα νοθείας.

Το βίντεο που είδατε είναι από την πόλη Ούρφα της νοτιοανατολικής Τουρκίας. Δείχνει την εκλογική επιτροπή να ενημερώνει τον πρόεδρο της επιτροπής ότι με το άνοιγμα της κάλπης για να ψηφίσουν οι πολίτες, υπήρχε ήδη ένα πακέτο με ψηφοδέλτια στο εσωτερικό της. Είναι το πρώτο δείγμα του τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε διάφορα εκλογικά τμήματα, ιδιαιτέρως της τουρκικής περιφέρειας.

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: