Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 16 Δεκ 2017
 
 

«Χρυσή» η Ελληνική Ομάδα INFINITE RACING!

Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016 - 10:22

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

world-champions_2

 

Η 5μελής ομάδα INFINITE RACING των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Θεσσαλονίκης είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Τεχνολογίας “Formula 1 in Schools” στο Όστιν του Τέξας.

Μπράβο παιδιά! Το αξίζετε . Και μπράβο και στην Mercedes-Benz που υποστήριξε  το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όστιν του Τέξας.

Η Ελλάδα ανέβηκε στο  ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και μας έκανε υπερήφανους.

Στον  τελικό διαγωνισμό «knock-out» διαγωνίστηκε με τη δεύτερη Ελληνική ομάδα που προέκυψε από τη συνεργασία των ομάδων του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης και της Σχολής Μωραϊτη και η οποία είχε πολύ δυνατή παρουσία στον Παγκόσμιο αυτό θεσμό. Αυτό και μόνο αρκεί για την  Ελληνική παρουσία .

world-champions_3Η Πρωταθλήτρια Ομάδα κέρδισε δύο ακόμα διακρίσεις, το «Pressure Challenge Award» και το «Team Website Award» ενώ το μονοθέσιο της έσπασε μία φορά το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας!

Ως περήφανος χορηγός της ομάδας Infinite Racing, η Mercedes-Benz στάθηκε δίπλα στα «δικά της» παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και εύχεται οι επιτυχίες για τις Ελληνικές ομάδες να μην σταματούν ποτέ, όπου και σε όποιο επίπεδο κι αν αγωνίζονται!

Μπράβο Χάρη, Αγγελική, Κυριάκο, Στέλιο και Βασιλεία. Συγχαρητήρια INFINITE RACING!!!Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: