Άμεση αναγκαστική παύση της επιχείρησης αποφασίστηκε πριν από λίγα λεπτά στο σημείο που έχει θαφτεί ο 39χρονος εργάτης, καθώς την ώρα των εργασιών έγινε μεγάλη κατολίσθηση με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στο παρά πέντε οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιχείρησης, περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, Δημήτρη Ραπανάκη, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονταν πολύ κοντά πλέον στον εργάτη.
Υπολόγιζαν ότι σε 20-30 λεπτά θα είχαν φτάσει πλέον στον 39χρονο και θα τον είχαν ανασύρει.
Όμως στα σχέδια τους, στάθηκε εμπόδιο το σαθρό έδαφος. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισε να γίνεται κατολίσθηση. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ ευτυχώς πρόλαβαν ακαριαία να απομακρυνθούν.
Όπως γράφει το flashnews, αυτή την ώρα, έχει κληθεί γεωλόγος προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση του εδάφους και να βοηθήσει στην εξεύρεση λύσης.
Related posts
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Η ποίηση είναι η γιορτή της διανόησης
Γράφει η Άντζελα Ζιούτη «Έσπασε σε κομμάτια το χαμόγελο του/και τα έβαλε σε ένα πιάτο να μη χαθούν/ίσως μία μέρα…