Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Μαΐ 2020
Media

Χαμένα τα έχει η Κυβέρνηση με αποδείξεις ,ενοίκια ,κλίμακες και εισφορά αλληλεγγύης

Οι εξελίξεις στο Προσφυγικό  και το Brexit  που απασχόλησαν τη Σύνοδο Κορυφής, καθώς και τα μηνύματα των δανειστών προς  την Αθήνα για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης, αποτελούν τα βασικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών πρωινών και απογευματινών  εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων είναι η υπόθεση Σφακιανάκη, οι σχεδιασμοί του υπ. Οικονομικών για το αφορολόγητο, η συνάντηση . Μητσοτάκη -Μέρκελ, η πρόσβαση στην υγεία σε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους μέσω του παράλληλου προγράμματος,  καθώς και οι εξελίξεις στη Τουρκία.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Φορολογικό βέρτιγκο- Το υπουργείο  δεν αποσαφηνίζει  το καθεστώς που θα ισχύσει φέτος- Θολό παραμένει  το τοπίο  για τις αποδείξεις  , τα ενοίκια , τις κλίμακες  και  την εισφορά αλληλεγγύης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Φόρος από το πρώτο ευρώ στους μισθωτούς – Η τρόικα απαιτεί τώρα την κατάργηση όλων των εκπτώσεων για τα φυσικά πρόσωπα – Και αύξηση συντελεστών για ενοίκια – Αδιανόητο! Ζητούν να μειωθεί η εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα άνω των 500.000!

ΕΘΝΟΣ: Με κλίμακα οι αποδείξεις του 2016 – Ανάλογα με το εισόδημα το «χτίσιμο» του αφορολόγητου – Στο τραπέζι και συντελεστής 40% στα ενοίκια – Υποχρέωση για παραστατικά από 15% έως 40% του εισοδήματος – Απαραίτητες οι χάρτινες αποδείξεις  μέχρι να ψηφιστεί η διάταξη  για το «πλαστικό χρήμα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:  Αρμαγεδδών! Προετοιμάζουν τον Παγκόσμιο Πόλεμο των προφητειών – Μοναχός (πρώην πράκτορας)  προαναγγέλλει γενίκευση των συγκρούσεων το καλοκαίρι του 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Ξήλωσαν» και τον διώκτη του οργανωμένου εγκλήματος – Το «σύστημα ΣΥΡΙΖΑ»  εξολοθρεύει τους άριστους της ΕΛ.ΑΣ. για τους… αρεστούς.

ΕΣΤΙΑ : Σε δίκη στην Ευρώπη για τα Γλυπτά – Εθνική πρωτοβουλία του «Συλλόγου των Αθηναίων»

Η ΑΥΓΗ: Πρόσβαση στην Υγεία για 2,5 εκατ. ανασφάλιστους – Στη Βουλή σήμερα το Παράλληλο Πρόγραμμα – Πλήρης και χωρίς προϋποθέσεις ασφαλιστική κάλυψη για τους πολίτες που η κρίση και η πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων άφησαν χωρίς νοσοκομειακή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αύξηση χρηματοδότησης  των νοσοκομείων κατά 300 εκατ. ευρώ και του ΕΟΠΥΥ κατά 700 εκατ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ : Οδηγούμε την Ελλάδα στην ακυβερνησία – Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Αποτύχαμε να βελτιώσουμε την κατάσταση των ανθρώπων – Ο Γερμανός αντικαγκελάριος καλεί σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Μηνύματα προς Αθήνα για εφαρμογή της συμφωνίας από Μέρκελ, Ντράγκι και Ντάισελμπλουμ.

Ο ΛΟΓΟΣ : «Φύγε – έλα» Σφακιανάκη – «Προσωρινά»  στη θέση του μέχρι… νεωτέρας

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ :  Όλα τα αντιλαϊκά μέτρα στο τραπέζι – Το μείγμα φοροληστείας, περικοπών και αναδιαρθρώσεων συζητά η κυβέρνηση με το κουαρτέτο.

ΤΑ ΝΕΑ : Αστοχία υλικού – Σκιές ανασχηματισμού στην κυβέρνηση μετά την υπόθεση Τόσκα – Σφακιανάκη και τον ολίγον παραιτημένο Σγουρίδη .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αξιολόγηση σημειωτόν – Καθυστερήσεις  από τα κόκκινα  δάνεια – εις βάρος της Ελλάδας  οι ισορροπίες στο κουαρτέτο – Νέα αναβολή  στην άφιξη των θεσμών- Στόχος  τώρα  το τέλος  του μηνός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts